Supporttekniker

Hogia Infrastructure Services AB

Har du en känsla för service samt ett stort intresse för IT och vill hjälpa våra befintliga och nya kunder? Sök tjänsten som supporttekniker! 

Hogia Infrastructure Services lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar, projektledning och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Om tjänsten

Idag består vårt supportteam av tre personer och nu vill vi utöka det med ytterligare två kollegor. För att trivas i rollen som supporttekniker är det viktigt med ett tekniskt intresse och en vilja att arbeta med kundservice. Du kommer i huvudsak att arbeta med användarstöd och rådgivning i tekniska frågor över telefon, mail och webb till våra externa och interna kunder. Frågorna är varierande, allt från enklare användarfrågor till mer komplexa tekniska problem. Tjänsten kan på sikt även komma att innebära arbete med installationer, uppdateringar och felsökningar. Vi som arbetar här hjälps åt. Att få stöd och hjälp av andra i teamet är avgörande för vår framgång och därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs med samarbete.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och är van att arbeta i Windowsmiljöer. Som person är du en social och serviceinriktad problemlösare som trivs med kundkontakt och att bygga relationer. Vidare har du en förmåga att kommunicera på både svenska och engelska med våra kunder men också med anställda på andra bolag inom Hogia. Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft produkter samt SQL men det viktigaste är att du är intresserad och nyfiken på att jobba med teknik. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Vill du vara med på den spännande fortsättningen på vår resa?Vi hittar på mycket roligt tillsammans på jobbet. Sjunga i kör, vara ute och springa med Hogia Running Club eller träna yoga och body pump på lunchen är sådant som du kan vara med på om du vill!

Vi tillämpar vanligen löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför tillsättning av tjänsten genomför vi en bakgrundskontroll.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-05-06
Sista ansökningsdag
2019-06-06Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan