Lönesupport och konsult till Hogia Fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Kan du lön och vill hjälpa våra kunder inom Fastighetsbranschen?

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogia-gruppen, och erbjuder ett komplett systemstöd för fastighetsbranschen. Med stort engagemang och erfarenhet tillhandahåller vi användarvänliga lösningar för hela fastighetsadministrationen, och gör vardagen enklare och mer effektiv för både fastighetsägare och hyresgäster. 

Idag är vi sju personer i supportteamet som skrattar ihop och delar sin kunskap och engagemang med varandra. Nu söker vi i supportteamet en ny kollega, med inriktning lön, som är nyfiken på våra IT-system och som vill bidra med sin kompetens.

Om tjänsten

Som en del i vårt supportteam hjälper du våra kunder med frågor de har kopplade till Hogias löne- och fastighetssystem. Vi arbetar med telefon och e-post som arbetsredskap och i rollen kommer det att finnas inslag av konsultationer via webben. Utifrån erfarenhet och intresse har du själv en stor möjlighet att forma rollen, exempelvis att efter ett tag utvecklas mer inom konsultverksamheten.

Vi är en nytänkande supportgrupp och lanserar nu E-utbildningar till våra kunder som har Hogia Fastighet Pro. Om intresse finns har du även här stora möjligheter att vara med och driva detta arbete framåt. Vi tycker om att träffa våra kunder och vi medverkar gärna på branschträffar! Vi har också ett tätt samarbete med vår driftsättningsavdelning. Vår drivkraft är nöjda kunder och att se företaget utvecklas.

Målet för vår supportorganisation är att utvecklas och bygga upp en expertis där kunden skall erbjudas en unik helhetslösning avseende support, utbildning, försäljning och konsultationer – med andra ord kommer det att finnas gott om möjlighet till kompetensutveckling för dig! Självklart erbjuder vi dig en god introduktion och den utbildning som behövs för att du ska få den tekniska kompetensen inom våra produkter.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som känner dig trygg inom lön. Idag kanske du jobbar som löneadministratör, lönekonsult eller har nyligen avslutat din utbildning inom lön eller ekonomi. Har du erfarenhet av Hogias system är det meriterande. Du tycker att det är spännande med teknik och att det verkar roligt att även lära dig våra branschspecifika system. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat inom support och är van vid att bemöta kunder.

Vi sätter alltid kunden i fokus och därför ser vi att du har en hög servicenivå och att du vill hjälpa våra kunder att hitta bra lösningar för just dem. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att lösa problem, både enskilt och tillsammans med dina kollegor.

För att trivas i rollen bör du vara kundfokuserad, lösningsorienterad samt vara duktig på att självständigt driva ärenden hela vägen in i mål. Eftersom du kommer att hjälpa våra kunder via telefon och mail är det av stor vikt att du, på ett pedagogiskt sätt, kan kommunicera väl i både tal och skrift.


Att arbeta hos oss

Långsiktighet är ett av våra ledord, när vi utvecklar produkter så väl som i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam frukost, en egen kör "Hogia In Voice" och det ges möjlighet till lunchträning i olika former bl.a. yogapass, body pump och utomhusträning. Det finns också möjlighet till friskvårdsmassage, här kan du tex använda ditt friskvårdsbidrag. För dig med intresse för konst så finns Hogias konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-05-03
Sista ansökningsdag
2019-06-03Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan