Tekniskt lagd kanonbra typ sökes!

Hogia Ferry Systems AB

Vi och våra kunder behöver nu hjälp av dig som är en duktig och driven TEKNISKT LAGD KANONBRA TYP. Vi söker dig:

+ som vill jobba med internationella kunder och alltid leverera ett högt kundvärde.

+ som har en IT-utbildning och besitter kompetens inom programmering, databaser eller systemintegrationer. Du behöver inte kunna allt, det du inte kan får du lära dig hos oss!

+ kan obehindrat kommunicera med kunder på svenska och engelska.

+ som vill jobba hårt och däremellan vika dig dubbel av skratt under kaffepauserna.


Hogia Ferry Systems utvecklar och levererar ett standard boknings- och biljetteringssystem åt rederier runt om i världen. Vi har kunder på alla kontinenter förutom Antarktis. Vi tillhör Hogia-gruppen i Sverige men vårt kontor ligger i Vasa, Finland.


Om du känner att det här låter intressant, skicka då in en fritt formulerad ansökan och CV till work@hogia.fi eller via hogiaferrysystems.com/work senast 29.05.2019.

Vill du veta mer om tjänsten före du söker, läs av QR-koden eller gå in på hogiaferrysystems.com/contact-us/vacant-positions

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Vasa
Län
Land
Finland
Publicerat
2019-05-13
Sista ansökningsdag
2019-05-29