Systemutvecklare

Hogia Logistics Systems AB

Hogia Logistic Systems AB samlar alla norska och svenska verksamheter inom Hogia som arbetar med IT-system för logistikbranschen, med syfte att ge våra kunder effektivast möjliga stöd när det gäller integrerade transportflöden. Bredden på vårt produkt- och tjänsteutbud inom landsvägstrafik, hamn och terminaler skapar kombinationsmöjligheter som vi ska fokusera på framöver, det är en del i vår satsning för att stärka vår position som vägledande leverantör av IT-system i Norden, Stor Britannien och Kanada.

Om tjänsten

Vi står inför en spännande utvecklingsfas för våra produkter där vi satsar stort på molntjänster. Samtidigt måste våra kärnprodukter för planering och logistik inom landtransportområdet förvaltas och successivt knytas samman med de molntjänster som nu utvecklas. 

Du kommer att ingå i ett större team av utvecklare, testare, produktägare och produktspecialist. 

Vem är du?

Vi söker dig med goda programmeringskunskaper i VB6. Vi ser gärna att du även har  erfarenhet av att arbeta med relationsdatabaser och SQL och då främst i Microsoft SQL Server. Det är meriterande om du har erfarenhet av .NET. Vi tror att du som person är positiv, drivande och har ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta och bidra till helheten i teamet.

Tjänsten kan komma att tillsättas antingen på vårt huvudkontor i Stenungsund i Sverige eller på något av våra kontor i Oslo och Trondheim i Norge, beroende på var du finns! Således är det viktigt att du förstår och är bekväm med att arbeta på både svenska och norska. 

Vårt erbjudande

Vi söker dig som vill vara en del av ett kompetent team som gärna delar kunskap med varandra och inte minst har roligt tillsammans. Vi kommer att se till att du får den introduktion och kompetensutveckling du behöver och ett stort nätverk av utvecklare inom Hogia.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund/Oslo
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-05-20
Sista ansökningsdag
2019-06-20
Kontakt
Malin Thedin, 0720-842187Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan