Junior HR konsult

Hogia Professional Services AB

Är du nyexaminerad personalvetare eller lönekonsult? Nu söker vi dig som vill utvecklas inom HR/lön och IT.

Hogia Professional Services, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för Hogias samlade konsultverksamhet. I mer än 30 år har vi hjälpt våra kunder att vidareutvecklas och effektiversera sin verksamhet inom HR och löneområdet. Just nu är Hogia inne i en fantastiskt spännande expansiv fas där marknadens intresse för våra systemstöd och vår kompetens bara ökar. Vi utvecklar nya molnbaserade system som ytterligare skapar förutsättningar för tillväxt de kommande åren. 


Om tjänsten

Som HR konsult hos oss ansvar du för att hjälpa våra kunder implementera HR- och löneadministrativa IT-lösningar. Det kan vara hos en ny kund eller hos en befintlig kund som behöver hjälp att vidareutveckla sina processer inom HR och lön med hjälp av våra systemlösningar. Kunderna finns i hela Sverige och verkar inom olika branscher vilket innebär ett varierande och lärorikt arbete där du får inblick i många olika verksamheter och branscher. Hos våra kunder arbetar du vanligen nära personer från HR och löneadvdelningen. Internt kommer du ha mycket kontakt med konsultkollegor såväl som med kollegor inom andra Hogiabolag, exempelvis inom driftsättning och försäljning. Vi hjälps åt och lär av varandra i en prestigelös miljö. De flesta konsultuppdrag sker på plats hos kund vilket innebär resor, oftast över dagen men det blir vanligen 2-3 övernattningar per månad. Vissa kortare konsultuppdrag sker via webben. Du kommer att utgå från kontoret i Stenungsund där du har fyra kollegor. I tillägg har du ytterligare tio kollegor på kontoret i Stockholm samt en i Örebro.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller löneadministrativ utbildning från yrkeshögskola. Kanske är du nyexaminerad eller har arbetat något år med HR eller lönerelaterade arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från Hogias system är det meriterande och vi ser gärna att du har arbetat som konsult eller i ett arbete med mycket kundkontakter. Då du oftast arbetar ensam hos kund vid konsultuppdrag är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, men för att vi ska kunna hjälpa kunden på bästa sätt behöver vi också vara lagspelare och finnas tillhands för att hjälpa varandra. Vi arbetar aktivt med kompetensöverföring. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Ingen dag är den andra lik och hos kund kommer du ha stor nytta av egenskaper så som anpassningsförmåga och problemlösning. Arbetar du målmedvetet och strukturerat, är förtroendeingivande och duktig på att skapa goda relationer så kommer du att lyckas i konsultrollen. 

Hos oss får du en gedigen introduktion. Initialt fördjupar du dina kunskaper i ett eller ett par system. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med kontinuerlig kompetensutveckling och stor frihet att planera dina uppdrag.  I takt med att du bygger kunskap och breddar dig så kommer du att kunna ta dig an mer komplexa uppdrag och fungera mer som en projektledare. Som senior konsult har du sedan goda möjligheter att vidareutvecklas inom Hogiagruppen. Vi vill att du  ska växa och utvecklas tillsammans med oss. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningadag. 

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-05-24
Sista ansökningsdag
2019-06-18
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan