Systemutvecklare inom frontend eller backend

Hogia HR Products

Hogia HR Products AB ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår en stor satsning på utveckling av nästa generations molnprodukter. 

Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Om tjänsten

Vi är idag 10 utvecklare, tre testare, produktspecialister och produktägare uppdelade i två team som hanterar våra löne- och tidapplikationer. Vi har ett agilt arbetssätt och ett bra samarbete mellan produktägare, specialister och utvecklingsteamet som du kommer att arbeta i. 

Vi söker nu två personer att utöka vårt utvecklingsteam med, inom både frontend- och backend-utveckling. Det finns goda möjligheter att växa och bli bolagets uttalade lead developer inom antingen frontend- eller backend-utveckling. 

Unikt med Hogia är vår utbildningssatsning, Star-skolan. Det är en sex veckor lång introduktion till Hogia Star, vilket är Hogias plattform för molnprodukter. Som nyanställd får du de bästa förutsättningarna för en bra start. Under din första tid kan du ägna dig helt åt att sätta dig in i ditt nya arbete och även skapa en relation med dina nya kollegor och nyckelpersoner inom företaget.

Om dig

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt ungefär 5 års erfarenhet av systemutveckling. Det är meriterande om du har arbetat med lön/HR-system tidigare. 

För frontend-rollen ser vi att du har goda kunskaper i JavaScript och erfarenhet av frontend-ramverk samt följande tekniker:

  • .NET
  • ASP.NET
  • C#
  • Web API (REST)
  • HTML5
  • CSS
  • TypeScript

För backend-rollen ser vi att du har goda kunskaper i C# och WebAPI (REST) samt följande tekniker:

  • .NET
  • JavaScript
  • HTML5

Under semesterperioden (12-07-19 t.o.m. 05-08-19) har vi begränsad möjlighet att svara på frågor. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-06-24
Sista ansökningsdag
2019-08-05
Kontakt
Malin Thedin, 072-842187Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan