Supportspecialist/Testare till vårt Dynamics CRM team

Hogia Service AB

Hogia Service AB, ett centralt bolag inom Hogia-gruppen tillhandahåller interna tjänster. Inom Hogia Service AB finns verksamhetsområdet Facility Management, som består av ca 30 medarbetare som bland annat ansvarar för leverans av interna IT-tjänster. Dessa innefattar allt från telefoni, datorer, lagring och nätverk till utveckling och förvaltning av Hogias kundvårdssystem Dynamics CRM.

I Dynamics-teamet är vi idag 5 personer som arbetar med utveckling, förvaltning och support av Hogias kundvårdssystem MS Dynamics CRM Online. Nu söker vi en ny kollega som ska ansvara för användarsupport och test.

Om tjänsten

Vårt CRM system stöttar hela Hogia-gruppens sälj- och supportprocesser och har ca 500 användare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med användarsupport och test av ny funktionalitet. Vårt motto är att ligga steget före och bland dina uppgifter ingår att fånga upp förbättringsmöjligheter och arbeta proaktivt tillsammans med produktägare, produktspecialist och utvecklarna för att anpassa systemet så att det underlättar användarnas vardag. Du kommer även ansvara för att utbilda användarna i hur systemet används på bästa sätt. Detta kan exempelvis ske genom att skapa work-shops, digitala guider och nya utbildningar.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en bakgrund inom support samt ett intresse för IT. Har du kunskap inom Microsoft Dynamics CRM är det meriterande. Du har god förståelse för hur större system fungerar för att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara hur det bäst används. Vi tror att du är en serviceinriktad och noggrann person som gillar att samarbeta. Du är tekniskt nyfiken, analytisk och delar gärna med dig av dina erfarenhet och kunskaper. Om du tycker att det är roligt att hålla utbildningar för mindre grupper är det ett plus, eller om du har någon annan idé kring hur vi bäst skapar vägar för våra användare att kunna utvecklas. En av fördelarna med rollen är att det finns utrymme att själv komma med förslag på nya arbetssätt. 

Att arbeta hos oss

På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även be om hjälp. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små snabba steg. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan. Idag är vi drygt 675 medarbetare i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-08-14
Sista ansökningsdag
2019-09-14
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303 66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan