Försäljningschef Hogia Redovisning och Revision

Hogia Redovisning & Revision AB


Hogia Redovisning & Revision AB,
ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till stora företag och byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på marknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade inom ekonomi, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk. Nu går en av våra försäljningschefer vidare till nya utmaningar inom Hogia-gruppen och vi söker därför en ny kollega.

Om tjänsten

Du erbjuds en spännande och varierande säljroll där du tillsammans med ditt team på fyra medarbetare får driva allt ifrån små till stora komplexa affärer, mot både nya och befintliga kunder med fokus på små och medelstora redovisnings, revisions- och lönebyråer samt advokatbranschen. Vi har en hög förväntan på tillväxt inom segmentet vilket du når genom väl planerade säljinsatser, hög aktivitet och fokuserat säljarbete. Till er hjälp har ni kunniga kollegor i form av specialister, konsulter, kundchef m.fl.  

I ditt arbete har du ett tätt samarbete med övergripande försäljningschef samt våra kommersiella produktägare. Du bevakar omvärld och marknad inom "ditt" område för att kunna påverka vårt kunderbjudande, både på kort och lång sikt. Du arbetar också operativt med egen bearbetning och försäljning mot både nya och befintliga kunder. Genom att förutse och förstå kundernas, ofta komplexa, behov erbjuder du lösningar utifrån vår breda produktportfölj. Tjänsten innebär resor, ca 2-3 dagar i veckan under högsäsong.

Är du vår nya kollega?

Vi vill att du som söker tidigare har arbetat med försäljning av IT-system. Har du dessutom erfarenhet av arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå eller annan ekonomibakgrund är detta mycket önskvärt. Då rollen innefattar personalansvar ser vi det som en fördel om du tidigare varit i en ledande position med tillhörande personalansvar. 

Som person är du självgående med ett driv och intresse för att skapa och utveckla affärer. Du drivs av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du erbjuds en både rolig och utmanande roll som förutsätter att du är bekväm i att skapa och forma strategiska visioner och målbilder, samt att bryta ned dessa till konkreta aktiviteter. Du arbetar aktivt och strukturerat i vårt CRM-system.

Ditt ledarskap präglas av proaktivitet och du inspirerar dina medarbetare genom ditt agerande. Du är en naturlig relationsbyggare som inger förtroende mot kund, kollegor och medarbetare, genom ett prestigelöst och kommunikativt arbetssätt. Du är lyhörd för andras olikheter och mån om att se dessa som en styrka i ditt team. 


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. 

På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Varmt välkommen att söka redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-10-09
Sista ansökningsdag
2019-11-15
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan