Lead Front End developer

Hogia Infrastructure Products AB

Är du intresserad av att arbeta i ett kompetent team med moderna tekniker och ramverk? Med drivna kollegor som prestigelöst delar kunskap mellan varandra? Är du en vass frontendutvecklare som vill driva vårt arbete framåt? Som naturligt håller dig uppdaterad inom ditt område och är nyfiken på att prova nya saker? Här är tjänsten för dig!  

Tjänsten
Vi som söker en ny kollega är ett team på 9 personer. Vi arbetar med att utveckla återanvändbara front- och backend-komponenter till vår molnplattform, som vi just nu satsar stort på. Vi arbetar agilt och i rollen kommer du att ha nära kontakt med bland annat UX, test, produktägare och Scrum Master. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. 
I tillägg till att arbetet med frontendutveckling ser vi att du tar ett ansvar för att driva Hogias frontendarbete framåt, vilket innebär att du har möjlighet att påverka arkitektur, teknikval, och uppbyggnaden av infrastrukturen för vår molnplattform. 

Teknik
Vi brinner för att ta fram och nyttja nästa generationens tekniker!
Tekniker kommer och går, så vilka ramverk du använder dig av idag är inte det viktigaste, det viktiga är att du har ett brinnande intresse för frontend och javascript. Bara för att nämna några av de tekniker/ramverk vi använder oss av idag: CI/CD, Micro frontend, Typescript, Webpack, CSS pre-processors, React, Aurelia, Cypress, Node.js & NPM, .net core, CosmosDB. 

Är du vår nya kollega? 
Vi tror att du har en relevant högskole/KY-utbildning och flerårig erfarenhet av webbutveckling med moderna ramverk. Vidare tycker du att det är viktigt att sprida kunskap och ser positivt på att dela med dig till dina kollegor. 
Vi ser gärna att du har en bakgrund från exempelvis reklambyrå, där du haft möjlighet att prova olika verktyg och ramverk. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eller hör av dig om du vill veta mer! 

Att arbeta hos oss
På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga, core eller crossfit på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2019-11-06
Sista ansökningsdag
2019-12-06
Kontakt
Anna-Matilda Borgland, 0738-661007Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan