Tycker du att gult är fult? Inte vi heller.

Hogia Infrastructure Products AB

Vårt UX-team väntar på dig som vill arbeta med UI och inte kan få nog av grafisk formgivning. Hos oss på Hogia erbjuds du nu en helt nyskapad roll där du kommer att göra stor skillnad.

Hogia Infrastructure Products AB är ett av 30 bolag inom Hogia-gruppen, och driver utvecklingen av vår gemensamma molnbaserade plattform, Hogia Star. Verksamheten består av drygt 30 engagerade medarbetare (UX-designers, AD, utvecklare, testare m fl.) som brinner för produktutveckling.

Nu söker vi dig som vill ta dig an en helt ny tjänst hos oss. Vi ska nu höja våra produkter ytterligare ett snäpp och behöver dig som inte kan få nog av grafisk formgivning.

Om tjänsten
I denna helt nyskapade roll som UI-designer så kommer du tillsammans med vårt UX-team (som ivrigt väntar på dig) att ta användarupplevelsen till nästa nivå. Ditt övergripande fokus kommer vara att ta ett större grepp kring arbetet om våra produkters formgivning, för att lyfta dem rent visuellt och interaktionsmässigt. Du tänker nytt, tänker om och förverkligar, gällande både framtida och nuvarande applikationer. Vi är på en kontinuerlig utvecklingsresa och har nyligen tagit fram en helt ny varumärkesprofil.

I din vardag har du många samarbetsytor, förutom med UX-teamet även med utvecklare och Art Director, och i din roll så kommer du att arbeta konsultativt och långsiktigt mot samtliga bolag inom Hogia-gruppen.

Du kommer att få stort inflytande i formgivningen och därmed finns chansen att göra ett stort avtryck på våra produkter - en unik chans att göra stor skillnad!

Vem är du?
Här söker vi dig som har en gedigen kompetens inom området och är trygg i din yrkesroll, vilket innebär att du har en relevant eftergymnasial utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet från digital grafisk utformning inom webbutveckling. Du kanske redan arbetar som UI-designer, eller också kanske som digital designer eller grafiker?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har stor vana av att arbeta i Adobe Creative Cloud. Vi ser det också som ett plus om du har kunskaper inom webprogrammering.

Som person har du ett gott sinne för detaljer, men kombinerat med en förmåga att vara effektiv. Då du, i nuläget, kommer att vara vår enda UI-designer är det viktigt att du självständigt driver dina frågor framåt och tycker om att kommunicera, argumentera, presentera och inspirera med din skaparglädje och kompetens.

Vår strävan är att successivt öka vår kompetens inom UI, och i framtiden kanske du kan tänka dig att ta lead. Dock är rollen redan idag präglad av projektledning och kravställande och därför ser vi det som ett önskemål att du tidigare haft någon form av ledande roll.

Vi arbetar agilt och ser det som en förutsättning att du trivs med att samarbeta och har erfarenhet av att arbeta i agila team.

Att arbeta hos oss
Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör, utvecklingen av våra produkter och relationen till våra medarbetare och kunder. Vi skapar kvalitet genom all vår samlade kunskap kombinerat med nyskapande och smarta idéer. Vi har ett vägledande förhållningssätt och delar gärna med oss av kunskap och inspiration till alla som har nytta av den. Vi är personliga och äkta och vill göra gott för såväl våra kunder som vår omgivning.

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling. Hälften män och hälften kvinnor har vi varit sedan starten 1980 - det är självklart för oss, och har varit en bidragande faktor till att vi idag har en så stabil grund att stå på.

”I hälsans tecken” är Hogias egen hälsosatsning och vi arbetar aktivt och långsiktigt för att vara en hållbar arbetsgivare. Yoga, löpargrupper, styrketräning, massage och körsång är exempel på aktiviteter som du som medarbetare kan ta del av.

Placeringen av vårt huvudkontor, precis på strandkanten, erbjuder en vacker arbetsmiljö och lockar även till andra utomhusaktiviteter såsom cykling, promenader och bad. Som ett led i vårt hälsofrämjande arbete så har vi valt att vara en rökfri arbetsplats och vi arbetar även med andra förebyggande insatser kring hälsa och arbetsmiljö.

Har du precis läst en annons som passar perfekt in på dig? Välkommen in med din ansökan! Under vecka 30 t.o.m 32 har vi semester och begränsad möjlighet att svara på frågor. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 700 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2020-07-16
Sista ansökningsdag
2020-08-09
Kontakt
Anna-Matilda Borgland, 0303-72 60 35Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan