Utvecklingschef med intresse för integrationer

Hogia HR Systems

Hogia HR Systems är ett kundfokuserat produktbolag som ansvarar för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön för större företag. Vi erbjuder en snabb funktionstillväxt med leveranser av enkla produkter av hög kvalitet.

Om tjänsten

Denna roll ger dig möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och arkitektur med ditt intresse för människor. Du kommer att ha personalansvar för 10 personer som arbetar med utveckling av framtidens HR- och lönesystem. Förutom utvecklare har du och teamen ett nära samarbete med produktägare, specialister, UX-designers, Scrum Master m.fl. 

Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. Dessutom har vi roligt på jobbet!


Är du vår nya kollega?

Vi söker nu vår nya utvecklingschef. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du är en social och prestigelös genomförare med ett starkt driv. För denna tjänst behöver du ha ett starkt tekniskt kunnande med bakgrund som utvecklare och med goda kunskaper inom integrationer. Vi jobbar hårt med att integrera våra befintliga s.k. coreprodukter till vår molnbaserade Azureplattform. Denna resa kommer du att bli mycket delaktig i.

Då vi arbetar agilt är det bra om du har god kompetens om agil utvecklingsmetodik, tex Scrum samt Microsofts teknologi.


Att jobba hos oss

På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga eller cirkelträning på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2020-06-05
Sista ansökningsdag
2020-07-05
Kontakt
Caroline Hertin, Talent Acquisition Specialist, 0303-667 14Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan