Utvecklingschef med visioner om framtidens HR- och lönesystem

Hogia HR Products

Hogia HR Products AB ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom molnbaserade tjänster, som tillhandahålls våra kunder via webb och mobila applikationer. Just nu pågår en stor satsning på utveckling av nästa generations molnprodukter. Nu letar vi efter dig som vill leda vårt team till nya framgångar.

Om tjänsten
Denna roll ger dig möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och arkitektur med ditt intresse för människor. Du kommer att ha personalansvar för 14 personer som arbetar med utveckling av framtidens HR- och lönesystem. Förutom utvecklare har du och teamen ett nära samarbete med produktägare, specialister, UX-designers, Scrum Master m.fl. 

Som team jobbar vi tillsammans och hjälper varandra. Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Är du vår nya kollega
Vi söker nu vår nya utvecklingschef. Du är en uppskattad ledare som hunnit skaffa dig erfarenheter av olika slag, och det är när du leder arbetet i ett team som du känner att du är på rätt arena. För att lyckas i rollen behöver du ha kompetens inom bland annat systemutveckling och agil utvecklingsmetodik. Du är nyfiken på teknik och har en god förståelse för helheten. Som person är du lösningsfokuserad, lyhörd och kommunikativ med du har ett starkt driv. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Att jobba hos oss
På Hogia arbetar vi i en härlig havsnära miljö. Vårt kontor ligger precis vid strandkanten och erbjuder möjlighet till flera olika friskvårdsaktiviteter. Kanske är du intresserad av löpning och vill gå med i Hogia Running Club? Träna yoga eller cirkelträning på lunchen? Vår konstförening och/eller vår kör är andra alternativ som kanske kan passa dig.

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om Hogia-gruppen

Att arbeta hos oss

Tanken om långsiktighet färgar allt vi gör, utvecklingen av våra produkter och relationen till våra medarbetare och kunder. Vi skapar kvalitet genom all vår samlade kunskap kombinerat med nyskapande och smarta idéer. Vi har ett vägledande förhållningssätt och delar gärna med oss av kunskap och inspiration till alla som har nytta av den. Vi är personliga och äkta och vill göra gott för såväl våra kunder som vår omgivning.

Vi är många små bolag i samverkan vilket möjliggör för många medarbetare att ta ansvar och få utvecklas mellan olika roller och olika bolag. Din utveckling är viktig för oss och vi arbetar löpande med kompetensutveckling. Hälften män och hälften kvinnor har vi varit sedan starten 1980 - det är självklart för oss, och har varit en bidragande faktor till att vi idag har en så stabil grund att stå på.

”I hälsans tecken” är Hogias egen hälsosatsning och vi arbetar aktivt och långsiktigt för att vara en hållbar arbetsgivare. Yoga, löpargrupper, styrketräning, massage och körsång är exempel på aktiviteter som du som medarbetare kan ta del av. Placeringen av vårt huvudkontor, precis på strandkanten, erbjuder en vacker arbetsmiljö och lockar även till andra utomhusaktiviteter såsom cykling, promenader och bad. Som ett led i vårt hälsofrämjande arbete så har vi valt att vara en rökfri arbetsplats och vi arbetar även med andra förebyggande insatser kring hälsa och arbetsmiljö.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 700 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2020-08-18
Sista ansökningsdag
2020-09-20
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan