Webbutvecklare till nylanserad produkt

Hogia Connect AB


Vill du arbeta med en modern, nylanserad produkt i en framåtlutad start-up, men med stabiliteten hos ett stort och etablerat bolag? Längtar du efter att arbeta med en produkt som bidrar till ett smartare samhälle?

Då kanske det här är en chans för dig, för nu söker vi på Hogia Connect AB en systemutvecklare som vill arbeta med en av våra nyaste produkter, Hogia Signit.


Hogia Connect AB är en del av Hogia-gruppen och består av två verksamhetsområden. Det ena ansvarar för partnerskap och integrationer för Hogia-gruppens programvaror och den andra ansvarar för en av Hogiagruppens senaste produkter, den digitala signeringstjänsten Signit. Marknaden för digitala signaturer förväntas öka kraftigt för att möta den ökade digitaliseringen i samhället. Fokus för Signit är att erbjuda en säker produkt och intuitiv användarupplevelse.


Din roll

Du kommer att arbeta som en del av vårt intima och agila utvecklingsteam. Då produkten som vi arbetar med är ung och ambitionerna är höga kommer du ha en viktig roll med stora möjligheter att själv vara med och prägla produkten under utvecklingsarbetet. Du erbjuds att arbeta med korta releaser, stort system- och infrastrukturstöd samt modena webbtekniker. Eftersom UX är del i teamet finns gott stöd för att fokusera på HUR saker skall byggas istället för VAD.

Arbetet kommer främst ske inom ramen för Hogias moderna molnplattform, Star. En viktig framgångsfaktor för Hogia Signit är att det finns ett stort fokus på webbapplikationerna för slutanvändare.


Är du vår nya kollega?

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT samt några års erfarenhet av modern webbutveckling med fokus på frontend – dvs hellre Typescript/Javascript än SQL. Eftersom du har arbetat i team har du lätt för att kommunicera och arbeta med andra; både för att hjälpa och ta emot hjälp. Vår teknikstack med Typescript, .Net Core och hosting i Azure passar dig perfekt.

Även om du inte arbetat direkt mot kund så har du en förståelse för slutanvändaren och att produkten är till för dem, inte för utvecklingsteamet.

Som person är du noggrann och driven, och du vill skapa produkter som användarna verkligen gillar att använda. Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad med nya tekniker samtidigt som du är pragmatisk när det kommer till teknikval och programutveckling.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag alternativt ta en kontakt med Mimmi Cromberger.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-02-09
Sista ansökningsdag
2021-02-28
Kontakt
Mimmi Cromberger, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan