Kan du redovisning och är intresserad av IT lösningar inom ekonomiområdet?

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande och flexibilitet. Vi har en produktportfölj med kunskapsintensiva produkter som hela tiden behöver anpassas efter gällande regler och praxis, och inte minst efter våra kunders behov.

Om tjänsten

Vi söker nu en kundfokuserad supportmedarbetare som vill ge våra kunder den bästa servicen kopplat till våra IT-system inom symfonisviten (Bokslut, Skatt, Audit, Analys och Transaktionsanalys) men även OpenBusiness Ekonomi och kringliggande produkter som exempelvis Point och Hogia Signit. Som supportmedarbetare hjälper du dagligen våra kunder med olika typer av ärenden, via telefon, mail och webbuppkoppling. Det är sällan möjligt att ge raka svar direkt och du kan därför ofta behöva tillgång till kundens material för att felsöka och hitta avvikelser. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete. Det kommer också finnas möjlighet för dig att med dina specialistkunskaper stötta våra säljare när de behöver hjälp i specifika systemfrågor, såväl som att hjälpa utvecklingsavdelningen med tester av nya programversioner. Våra programvaror är regelverksstyrda, så du kommer löpande hålla dig uppdaterad inom området redovisning och revision och vidareutvecklas i din roll. Vill du på sikt axla ett större ansvar så finns det inom Hogia-gruppen goda utvecklingsmöjligheter.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har arbetat med ekonomiadministration eller redovisning i någon form. Har du dessutom erfarenhet av bokslut eller arbete från bokförings- eller revisionsbyrå är det mycket meriterande. Vi ser också gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Eftersom vi hjälper våra kunder med frågor kopplade till IT-system är det viktigt att du tycker att det är roligt med teknik och att du känner dig nyfiken på att lära mer inom det. Vi är elva kollegor i teamet och tre av dessa kommer att bli dina närmsta kollegor. Vägledning och hjälpsamhet genomsyrar vårt arbete och det är därför viktigt för oss med god samarbetsförmåga, både med kollegor och inte minst med våra kunder. Du har en pedagogisk ådra och kommunicerar väl i svenska i tal och skrift. Hogia är en organisation i ständig utveckling och det dagliga arbetet är ofta händelsestyrt så om du har en god anpassningsförmåga, är lösningsorienterad med en positiv inställning så kommer du att trivas i vår prestigelösa miljö. 

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-01-14
Sista ansökningsdag
2021-02-07
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan