Utvecklare till Hogia Fastighetssystem

Hogia Fastighetssystem AB

Vi är en komplett systemleverantör för fastighetsbranschen, där våra lösningar står för mobilitet, lönsamhet, enkelhet och trygghet. Våra produkter täcker fastighetsbolags ekonomiska, hyresadministrativa, förvaltande och kommunikativa behov, helt enkelt stöttar bolag inom fastighetsbranschen. 

Tjänsten

Då fastighetsbranschen går framåt, och flera av våra kunder väljer att digitalisera alltmer så står vi nu inför den spännande utmaningen att förstärka vårt team med utvecklare. Vi är i dagsläget 4 utvecklare med en hel del erfarenhet, som arbetar med att utveckla, underhålla, testa, felsöka och mycket annat inom flera av våra fastighetsprodukter. Närmast har vi en del nyutveckling att göra och arbetar med att göra mer av vår funktionalitet webbaserad.
I teamet är vi duktiga på att dela kunskap och ser gärna att du vill vara bidragande till det. 
Vi arbetar nära vår sälj- och supportorganisation, vilket innebär att vi snabbt kan få feedback direkt från kund och har god inblick i kundnyttan för våra lösningar. Våra produkter hjälper våra kunder i vardagen, vill du vara med och bidra? 

Vi tror att du som söker har:

Några års erfarenhet av modern systemutveckling med fokus på frontend. Eftersom du har arbetat i team har du lätt för att kommunicera och arbeta med andra; både för att hjälpa och ta emot hjälp. Vår teknikstack med Typescript, .Net Core och hosting i Azure passar dig perfekt.

Som person är du noggrann och driven, och du vill skapa produkter som användarna verkligen gillar att använda, med hög kvalitet. Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad med nya tekniker. 

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag alternativt ta en kontakt med Linda Falk. 


Vi erbjuder ett kompetent och sammansvetsat team som ansvarar för flera stora applikationer. Vi har mycket nyutveckling att göra framöver. Dessutom verkar vi i en spännande bransch med nära till våra kunder. Vill du bygga framtidens fastighetssystem med oss?  

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-04-13
Sista ansökningsdag
2021-05-13
Kontakt
Linda Falk, 0721412516Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan