Account manager med ekonomibakgrund

Hogia Performance Management AB

Vi söker dig som vill sälja med hjälp av din kompetens. Har du en utbildning inom ekonomi men motiveras av att träffa kunder? Vill du arbeta rådgivande och har god förståelse för ekonomiprocesser? Då är detta rätt tjänst för dig. 

Om tjänsten

Vårt mål är att hjälpa företag att effektivisera arbetet med sin finansiella rapportering. Det är ett område som vi ser växer i takt med att digitaliseringen ökar.
Som account manager på Hogia Performance Management så kommer du att arbeta med försäljning gentemot Hogias befintliga kunder av produkter som fokuserar på finansiell rapportering. Du arbetar genom utgående samtal och webinarier, skapar möten och förutsättningar för fortsatt tillväxt. Dina möten där du kartlägger kundernas behov är oftast med ekonomichefer eller VD.
I takt med att intresset för Hogias finansiella spetsprodukter ökar, då vi har nya program såsom Hogia SignIT och Digitalt Processtöd så hoppas vi nu hitta en medarbetare som vill växa med oss. Det finns även goda möjligheter att på sikt kunna utvecklas mot andra roller inom Hogia. 

Är du vår nya kollega? 

Vi tror att du som söker är i slutet av dina studier inom ekonomi. Du har ett starkt eget driv, är utåtriktad och har en tydlig ambition att skapa resultat. För att inge förtroende hos våra kunder har du förståelse för den löpande redovisningen. Om du har försäljningserfarenhet så är det meriterande men det viktigaste är att du tycker det är roligt att träffa kunder och att du, med hjälp av din ekonomiska kompetens, vill jobba med försäljning. Du uppskattar kundmöten och är bekväm med att tala inför större grupper vid exempelvis seminarier/webinar. För tillfället träffar vi våra kunder digitalt, men framöver ser vi fram emot att komma ut till kund någon gång/vecka.  

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100 %%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-06-07
Sista ansökningsdag
2021-07-07
Kontakt
Linda Falk, 0721412516Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan