Receptionist

Hogia Facility Management AB

Hogia är ett IT-företag i framkant! Vi vet att vår framgång grundar sig på en organisationsstruktur som bygger på småskalighet och entreprenörskap där våra medarbetares kompetenser, olika erfarenheter och perspektiv samt viljan att utvecklas och ta ansvar är avgörande för att skapa det innovativa klimat som krävs för en långsiktig framgång. Vill du bli en del av oss? - Nu söker vi en receptionist!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt receptionsteam där du blir ansiktet utåt och får den första kontakten med Hogias medarbetare, kunder och besökare. Som receptionist har du varierande dagar där de huvudsakliga arbetsuppgifterna som besöksmottagning och ansvar för huvudväxel, varvas med administrativa uppgifter såväl som att vara värd/värdinna i vår cateringverksamhet vid interna möten. 

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad ut i fingertopparna och som alltid sätter kunden i fokus. För att trivas i rollen är du utåtriktad, positiv och initiativtagande och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du har troligtvis arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, då mycket av vår kontakt med interna och externa kunder sker via telefon och mail.

Idag är vi ett team på tre personer som vill bli fyra, vi samarbetar tätt och det är viktigt för oss att du är lösningsorienterad och vill jobba ihop som ett team.

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-06-08
Sista ansökningsdag
2021-07-11
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan