Testare

Hogia HR Systems

Brinner du för effektivisering, kvalitet och har du dessutom erfarenhet av att driva testautomatisering framåt? Då är det här rätt tjänst för dig! Här har du chansen att få arbeta med ett riktigt kompetent och gott gäng och dessutom får du jobba med det senaste inom testautomation.

Om tjänsten
Hogia HR Systems utvecklar en rad olika produkter inom HR området och det är viktigt att dessa produkter håller en hög säkerhet samt kvalitet. Hos oss kommer du att arbeta i ett utvecklingsteam med tekniskt avancerade lösningar inom testautomation och fokusera på att implementeringen håller hög kvalité. Du kommer att främst arbeta med automatiska tester, men även manuella tester kan förekomma. 

Är du vår nya kollega?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet testautomatisering inom fullstack utveckling. Vår applikationsutveckling sker med hjälp av continuous deployment i Azure DevOps och vi arbetar främst med .Net Core utvecklat i C#. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Git, Cypress, Selenium, Kibana, BrowserStack och New Relic eller liknande verktyg. Om du känner dig bekväm med programmering är även detta meriterande då arbetet sker i nära samarbete med utvecklarna.

Som person är du driven och strävar efter ständig förbättring. För att lyckas i din roll måste du trivas med att ta eget ansvar och egna initiativ men också gilla att samarbeta med övriga i teamet. Det är viktigt att du tycker om problemlösning och har hög kvalitetskänsla. Du har också god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skift.

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100 %%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-05-28
Sista ansökningsdag
2021-06-30
Kontakt
Linda Falk, linda.falk@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan