Systemutvecklare Microsoft Dynamics 365 CE

Hogia Facility Management AB

Hogia Facility Management AB tillhandahåller service åt alla bolag inom Hogia-gruppen. Vi ansvarar för bl.a. reception, fastighetsskötsel och leverans av interna IT-tjänster med allt från telefoni, datorer, lagring, nätverk till utveckling och förvaltning av Hogias kundvårdssystem Microsoft Dynamics 365 CE. Vår målsättning är att kunna erbjuda en service i världsklass och att att hela tiden vara ”Steget Före”.


Om tjänsten

I tjänsten som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med nyutveckling och förvaltning av Hogias powerplattform och däri främst kundvårdssystemet Microsoft Dynamics 365 CE. I vårt team finns en stor öppenhet, vi arbetar tätt tillsammans och känner gemensamt ansvar för att bygga värde och smarta lösningar genom täta leveranser till våra användare. Agilt arbetssätt är en självklarhet och vi släpper till produktion flera gånger i veckan samtidigt som vi har en tät dialog med våra slutanvändare. Vi har interna kunder och bjuder ofta in till visningar och deltar även i olika interna forum och nätverksträffar.

Hos oss kommer du arbeta i både C# och Javascript/Typescript såväl som med resurser i Azure. Det förekommer även en del low-code utveckling när det gäller att anpassa Dynamics funktionalitet för att passa Hogia på bästa sätt. Rollen har en bredd som innebär att du kommer att arbeta med utveckling, dataanalys, informationskvalitet och en del test. Har du intresse för testautomation är det positivt. Kanske ser du att du i framtiden vill ta ett personalansvar eller specialisera dig inom något område? Hogia-gruppen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. 

Din profil

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling och gärna även några års erfarenhet av systemutveckling. Vi är ett prestigelöst team som stöttar varandra och gärna delar med oss av vår kompetens. Vi söker därför dig som är likasinnad. Du drivs av att lära dig nytt, har en analytisk förmåga och tar egna initiativ. Det viktigaste för oss är att du med din personlighet och inställning bidrar till teamet. Våra olikheter ger oss styrkan att se helheten. Är du en nyfiken person som vill arbeta med teknik i framkant? Då är detta tjänsten för dig! 

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta oss om du har frågor!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-05-26
Sista ansökningsdag
2021-06-20
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan