Säljare till stor satsning inom digital signering

Hogia AB

Är du en driven och engagerad person som vill bli del av det nya försäljningsteam på tre personer som vi nu bygger upp?

Vill du göra vardagen enklare för många företagare genom Hogia Signit, en produkt för digital signering? Då är det dig vi söker!

Marknaden för elektroniska underskrifter ökar explosionsartat varje år. En av Hogiagruppens senaste stora produktsatsningar, Hogia Signit, ska bli förstahandsvalet för alla svenska företag som ställer höga krav på en säker signeringslösning. På ett tryggt och säkert sätt kan de nu skicka avtal, offerter och andra dokument till kunder och medarbetare för digital signering.


Din nya roll

Som säljare kommer du att ingå i ett dedikerat team (tre personer) som vi nu bygger upp till följd av vår pågående satsning inom området. Arbetet innebär att du med telefonen som främsta redskap kontaktar både nya och befintliga kunder. Parallellt med din telefonbearbetning kommer det att ske strategisk digital marknadsföring och försäljning av produkten vilket ökar dina chanser att lyckas. Du har en viktig roll i att påverka marknadsföringsarbetet, för att optimera vårt budskap och utveckla nya idéer.

Du driver självständigt försäljningsprocessen från första samtal till avslut, och trivs med såväl utgående samtal som uppföljning och webbvisningar. Som säljare hos oss får du gedigen produktkunskap och du kommer att ha både kompetenta kollegor samt en säljcoach som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Det finns också möjlighet för dig med erfarenhet av ledarskap att bli den som leder teamet.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som idag arbetar med uppsökande B2B försäljning med gott resultat. Du gillar dialoger kring effektivisering av företags processer och är lyhörd inför kundens behov. Med ett tydligt eget driv arbetar du strukturerat med hög aktivitetsnivå och vet att uthållighet ger resultat. Kundkontakter är din vardag och du känner dig bekväm och trygg i möten med människor, samt uttrycker dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi som blir dina kollegor uppskattar egenskaper som öppen, glad och humoristisk. Vi hjälps åt att skapa en positiv arbetsmiljö. Det blir roligare så!


Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-08-16
Sista ansökningsdag
2021-09-19
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan