Integratör till satsning inom Terminalsystem

Hogia Terminal Systems AB

Hogia Terminal Systems AB levererar standardprogramvara till hamnar och terminaler i Sverige, Storbritannien och Kanada. Vi erbjuder en helhetslösning som knyter ihop verksamhet för RoRo, Container, Trade cars, General Cargo, Bulk och Warehouse på ett effektivt sätt. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Om tjänsten

Rollen innebär ansvar för design och framtagande av integrationslösningar mot såväl hård- som mjukvarusystem på beställning från våra kunder. Ett av våra kärnvärden är att vara tekniskt obundna och redo att integrera utifrån kundens behov och förutsättningar om så det är mot ett REST-API eller en traditionell EDI-integration. Som en del av vårt driftsättningsteam kommer du även att få utföra  andra typer av uppdrag så som installation och konfiguration av kundernas miljöer. Vi ser för tillfället en växande andel uppdrag inom Business Intelligence och ser gärna att en framtida Integratör också kan se sig själv utvecklas inom detta område.

Initialt inleds tjänsten i support- och driftsättningsgruppen för att lära sig om våra kunder och Terminalsystemet på ett effektivt och naturligt sätt. Under den tiden går man successivt in i rollen som Integratör.

Vi på Hogia Terminal Systems har långt erfarenhet av, och är mycket kompetenta inom integrationsarbete. Sedan ca 5 år tillbaka har vi ett välutbyggt och väldokumenterat API som ger oss mycket breda och flexibla integrationsmöjligheter. Valet av integrationsteknik utgår från kundens förutsättningar och förväntningar och även om vi har ett API som ligger i framkant så levererar vi också klassiska EDI-integrationer. Allt för att möjliggöra för våra kunder att ansluta sina terminalsystemsinstallationer till specifika logistikflöden och kunna skapa värde av den data som produceras och förädlas genom arbetet på terminalen.


Är du vår nya kollega?

För att trivas och bli lyckosam i rollen som Integratör så behöver du ha ett tekniskt intresse och erfarenhet av att jobba med integrationer. Har du arbetat med med C#, XSLT, XML, EDIFACT, JSON samt har vana från arbete med SQL och Windows server så är det meriterande.

Det är viktigt att du är lösningsorienterad då man ofta kommer ställas inför problemlösning för att integrera mellan externt system och Terminalsystemet. Du kommer att bli del av ett prestigelöst team som alltid ställer upp för varandra, du behöver därför vara en lagspelare som trivs bra i ett sådant klimat.

Systemet är verksamhetskritiskt för våra kunder och spelar en stor roll i deras verksamhet. Att du därför är noggrann, ansvarstagande och har ett konsult- och kundorienterat förhållningssätt är en självklarhet för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer och söker dig som är nyfiken och har en drivkraft och vilja att lära dig nya saker. För rätt person finns det stora möjligheter att växa vidare, utvecklas och få ännu mer ansvar.

Vi intervjuar löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan!
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enlig överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-08-25
Sista ansökningsdag
2021-09-26
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan