Systemutvecklare som vill bidra till en mer effektiv kollektivtrafik

Hogia Communications AB

Hogia är en väletablerad aktör inom kollektivtrafiken och har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska, komplexa realtidssystem. 7 av 10 kollektivtrafikresenärer i Norden eller 9 av 10 resenärer i Sverige får information om sin resa genom ett system från Hogia. Vår totallösning hanterar hela det komplexa informationsflöde som krävs för att våra kunder ska kunna tillhandhålla en smart kollektivtrafik.

Tjänsten

Som utvecklare hos oss är du en nyckelspelare. Vi arbetar agilt och i teamet, där vi söker förstärkning, arbetar vi i tätt samarbete mellan utveckling, test och produktägare. Hos oss får du möjlighet att vara med hela vägen från krav till färdigutvecklad funktion. Vår produkt är mycket omtyckt av våra kunder vilket utan tvekan har sina fördelar.

Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som verkligen gillar teamarbete och är en lagspelare. Är du dessutom självgående och tar egna initiativ, ja då är vi stället för dig.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av systemutveckling i .NET Core och C# samt Javascript ramverk, gärna Aurelia men Angular och React är också väldigt intressant.

Vi ser gärna att du även har förmågan och viljan att utveckla en produkt som ger kunden ett verkligt värde och med god kvalitet. 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en stor variation av projekt, produkter, språk och team. Du kommer att utmanas av lösningarnas komplexitet och mängden data vi arbetar med. Av den anledningen finns det goda möjligheter för dig att få ta större ansvar för helheten i våra lösningar inom en mängd olika områden. Med andra ord kan vi garantera dig personlig utveckling och en chans att få arbeta med någonting som gör skillnad i människors vardag, varje dag.

Inom vårt bolag finns det oerhört mycket kunskap och dina blivande kollegor har hög teknisk kompetens.  Vi har en bra sammanhållning i gruppen och hjälper och stöttar varandra för att nå i mål i våra olika utvecklingsprojekt.

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-09-03
Sista ansökningsdag
2021-10-03Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan