Vill du bli specialist på våra produkter inom kollektivtrafik?

Hogia Communications AB

Vill du vara med och utveckla kollektivtrafiken genom våra IT-lösningar? Vi skapar produkter och lösningar för en mer effektiv och lönsam kollektivtrafik och söker nu en produktspecialist till en betydande roll för vår framtida produktutveckling inom trafik- och resenärsledning.

Trivs du i en teknisk miljö och att hålla dig uppdaterad på vad som händer i branschen samt är en kunskapsspridare bland kollegor och kunder?

Hogia Communications AB är en väletablerad aktör inom kollektivtrafiken i Sverige och Norden och har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska och komplexa planerings- och realtidssystem. Vi levererar trafik- och resenärsledningssystem till både operatör och trafikhuvudmän. Idag får 9 av 10 kollektivtrafikresenärer i Sverige information om sin resa via ett system från Hogia.

Tjänsten

I rollen som produktspecialist för området Trafik- och resenärsledning får du en central roll i bolaget med många kontaktytor. Du kommer vara en viktig stödjande funktion till produktägaren där du ansvarar för att tillhandahålla god kompetens kring områdets produkter och IT-stöd.

Du kommer att stötta utvecklingsteam och utvecklingsansvarig att utveckling av våra system prioriteras i enlighet med fattade beslut samt att bedriva kontinuerliga avstämningar med produktägare och övriga intressenter för att fånga upp önskemål och förbättringsmöjligheter i våra produkter. Du ansvarar för att skapa och uppdatera underlag och dokumentation och arbetar tätt tillsammans med produktägare, utvecklingsteam och sälj och support för detta.

Det är en varierad roll där du är med i många delar av produktutvecklingen, allt från kravställning till kvalitetssäkring och leverans. Denna roll ger dig också en nära kontakt med våra kunder och samarbetspartners.

Andra arbetsuppgifter kan vara att bedriva teknisk utredning samt dema och stötta vid utbildningar av våra system.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom IT, men det är dock inget krav. Har du erfarenhet inom produktutveckling eller inom kollektivtrafik sen tidigare är detta meriterande.

Du trivs med att arbeta agilt och har en vilja att förstå produkterna du arbetar med på djupet. Vidare är du lösningsorienterad och kan driva mot uppsatta mål.

Som person är du drivande, analytisk och förtroendeingivande. Då du har en central roll i verksamheten är du strukturerad, teknisk nyfiken och kommunikativ. Dialog sker löpande med kund, marknad, kollegor och andra intressenter.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-09-07
Sista ansökningsdag
2021-10-07
Kontakt
Malin Thedin, 0303-72 56 44Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan