Är du serviceinriktad och brinner för försäljning?

Hogia Institutet AB

Hogia Institutet är Hogia-gruppens externa utbildningsleverantör och tillhandahåller utbildningar för att tillgodose i första hand Hogia-gruppens kunders behov av utbildning, men även företag och privatpersoner som inte har någon tidigare relation till Hogia. Utgångspunkten är att utbildade kunder är nöjda kunder och nöjda kunder stannar kvar – länge.

Tidigare fokus i verksamheten har varit klassrumsutbildningar och användarträffar inom lön, HR och ekonomi, men sedan hösten 2020 sköter Hogia Institutet även bokningsadministration och digitala livesändningar för Hogia-gruppens övriga bolag.

Tjänsten

Rollen består till största del av försäljning av utbildningar och det sker främst via telefon och email. Utöver försäljning ingår även administrativa uppgifter samt att vara en del av vårt producentteam för digitala livesändningar. Tjänsten innebär också medverkan på några av våra större event som representant för Hogia Institutet. 

Hogia Institutet är en liten organisation där det finns stora möjligheter att ta initiativ och driva verksamheten framåt.

Är du den vi söker?

Vi ser att du är en serviceinriktad, driven och utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du har tidigare erfarenhet av administration och försäljning, gärna från butik eller telefonförsäljning. Eftersom tjänsten innebär en stor del säljsamtal är du inte rädd för att lyfta luren. 

Det är viktigt för oss att du är en lagspelare och att vi kan hjälpas åt att nå våra gemensamma mål, men vi ser gärna att du även har ett eget driv och kan ta egna initiativ. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och det är därför viktigt att du är kommunikativ och talar svenska obehindrat och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. 

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag! 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-09-07
Sista ansökningsdag
2021-10-07
Kontakt
Malin Thedin, 0303-725644Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan