Frontendutvecklare - Vill du utveckla framtidens terminalsystem?

Hogia Terminal Systems AB

Hogia Terminal Systems AB levererar standardprogramvara till hamnar och terminaler i Sverige, Storbritannien och Kanada. Vi erbjuder en helhetslösning som knyter ihop verksamhet för RoRo, Container, Trade cars, General Cargo, Bulk och Warehouse på ett effektivt sätt. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Vill du utveckla framtidens logistiksystem?

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett litet team med en god gemenskap och hög kompetens.

Vi är just nu i en spännande fas där vi satsar stort på våra molntjänster. Med din hjälp kommer vi att kunna utveckla nya funktionaliteter snabbare och bidra till ett enklare arbetsflöde hos våra kunder. Vi är idag två utvecklare och en testare i teamet och vi jobbar tillsammans med produktägare, produktspecialister och UX. Teknikstacken när vi bygger applikationer och tjänster i vår molnmiljö är C#, Javascript, ASP.net och Json/XML för att bygga webbapplikationer. Du kommer främst att arbeta med frontendutveckling men om du även kan backend så är det ett plus.

Vi tror på att dela kunskap mellan oss och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter.  Det finns alltid möjlighet att lära sig nya delar av systemet, fördjupa sina kunskaper och ta fram nya lösningar. 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du är en lagspelare med goda kunskaper inom webbutveckling. Du kan javascriptramverk (t.ex react) samt känner dig bekväm med merparten av vår teknikstack. Noggrannhet och att vara kvalitetsmedveten är viktig för oss och då dokumentationen mestadels skrivs på engelska behöver du ha goda kunskaper i både engelska och svenska. 

Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2021-09-10
Sista ansökningsdag
2021-10-10
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan