Vår UX-avdelning växer - vill du vara med på vår resa?

Hogia Infrastructure Products AB

Efterfrågan på UX ökar inom Hogia och vi är jätteglada att Anna, Katarina och Sebastian ansluter sig till oss. Ju fler vi blir desto mer behövs vi. Därför vill vi nu förstärka med ytterligare designers till vårt härliga team! 

”Det absolut bästa med att jobba på Hogia är att man får vara med i projekten från början till slut. Ända från behovsidentifiering, genom idégenerering och fram till implementering! Det är riktigt lyxigt!” säger Victor Bergh Alvergren, UX-designer.

Vilka är vi?

Vi är ett it-företag i Stenungsund som har lång erfarenhet av att utveckla mjukvara inom bland annat HR/lön, ekonomi och transport. Just nu är vi mitt uppe i utvecklingen av nästa generations produkter, med högre krav på användarupplevelse och kreativt nytänk än någonsin förut. 

Vi är idag en grupp UX-designers och en UI-designer som jobbar med olika produkter i våra respektive team. Vi träffas självklart också löpande inom designgruppen och delar kunskap med varandra. Designgruppen har en stark bas i User-Centred Design och det finns en stor frihet i hur man lägger upp sitt arbete.


Vem är du?

Du är en person som brinner för att vara med i hela designprocessen, allt från att upptäcka behov hos användarna, genom idégenerering, prototypande och utvärdering och fram till slutlig implementering. Du är en sann produktutvecklare som älskar att samverka med olika människor under vägen, exempelvis användare, specialister, utvecklare och testare, och det är du som leder designprojekten i mål. Du är nyfiken och idérik, tänker långsiktigt och har ständigt med dig etik, miljö och mångfald som ledstjärnor.

Du kommer bli ansvarig för användarupplevelsen i ett eller flera av våra program. Att förstå och samtala med användaren i såväl skriftlig, verbal som bildmässig kommunikation är självklart för dig. Du kommer få planera och utföra löpande användarstudier, hitta problem och behov som du sedan kommer på en mängd smarta lösningar till. Med hjälp av prototypverktyg skapar du ett flertal koncept som du validerar med såväl användare som utvecklare. Du finslipar koncepten och guidar utvecklarna under själva kodningsfasen, och redan innan projektet är slut har du förmodligen påbörjat ett nytt.

Hogia har hundratusentals användare varje dag, och du har alltid möjlighet att få tag på någon för att göra en studie eller testa ett koncept på. Vi använder i dagsläget bland annat Adobe Creative Cloud och Hotjar i vårt designarbete, men är självklart öppna för att testa fler verktyg.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom användarcentrerad design eller liknande. Du har förmodligen jobbat med design i något eller några år. Design är mer än bara ett jobb för dig. Du längtar efter att med designens hjälp göra skillnad, och bidrar gärna med dina tankar och åsikter inom UX-communityt.

Vad skulle just du vilja göra på Hogia?


Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Se till att söka redan idag.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-11-01
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Kontakt Linda Falk, 0721412516

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan