Gillar du koncernredovisning och vill lära andra mer om det?

Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, är en del av Hogia-gruppen och har två verksamhetsområden (VO). VO Spets fokuserar på finansiell rapportering. Där säljer, driftsätter och supporterar vi systemstöd för Bokslut, Skatt, Koncernredovisning och controllerverktyg som Transaktionsanalys och Beslutsstöd. Vårt uppdrag är att hjälpa våra företagskunder att arbeta effektivare med sin finansiella rapportering, framförallt på årsbasis men även löpande under året. 

Vi ser en tydlig trend på marknaden att efterfrågan av digitala tjänster ökar. Hogia satsar därför stort på utvecklingen av framtidens molnbaserade lösningar inom ekonomiområdet. För att möta efterfrågan behöver vi stärka upp vårt team med en konsult med specialistkunskaper inom koncernredovisning.

Om tjänsten

I rollen som driftsättande konsult kommer du att ansvara för och utföra utbildningar inom VO Spets produkter, främst i vår koncernmodul men även inom bokslut. Du kommer att hantera flera projekt samtidigt och hålla programutbildningar med både nya och befintliga kunder. Rollen innebär även att agera stöd till säljare vid nya affärer, där du kommer att bidra med dina kunskaper inom bland annat koncernredovisning. Konsultationerna kan utföras både digitalt men även på plats hos kund, vilket innebär att resor kan förekomma då våra kunder finns över hela landet. 

Det är en spännande roll med mycket kundkontakt och passar dig som har arbetat några år med bokslut och koncernredovisning på företag eller byrå och är sugen på att testa något nytt men fortfarande vill vara kvar inom samma område. 

Är du den vi söker?

För att enkelt kunna sätta dig in i och förstå problemen som våra kunder kan ställas inför är det bra om du har några års arbetslivserfarenhet av bokslut, årsredovisning samt koncernredovisning. Du behöver även ha kännedom i K2 och K3 regelverken. Det är meriterande om du har arbetat i Hogia bokslut/koncern, men inget krav. 

För att trivas i rollen tror vi att du är en problemlösare som gillar att "nörda ner dig" i redovisningsproblem. Vi tror även att du trivs med mycket kundkontakt och gillar att samarbeta med kollegor och kunder. Som person är du driven, lyhörd och har ett förtroendeingivande sätt att kommunicera på. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-10-25
Sista ansökningsdag 2021-12-10
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan