Säljare som längtar ut till våra blivande kunder i fastighetsbranschen

Hogia Fastighetssystem AB

Nu har du möjlighet att få en central roll i vår fortsatta expansion. Vi förstärker försäljningsteamet mot nya kunder och söker dig som vill ut och träffa dem, för att hjälpa dem att utveckla deras verksamheter. Som vår nya säljare på Hogia Fastighetssystem AB blir du del av ett härligt, drivet och stabilt bolag som satsar stort inför framtiden med produktlanseringar till hösten.

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogiagruppen och utvecklar, säljer och underhåller systemstöd för fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller lösningar som kan göra vardagen enklare, mer effektiv och lönsam för både fastighetsägare och hyresgäster. Vi erbjuder både windowsbaserade klientserver-system och moderna mobil- och molnbaserade system.

Din nya roll

I ditt nya arbete kommer du som säljare att bearbeta nya kunder inom fastighetsbranschen, och i förlängningen bli en central del i hur vi kommer att lyckas med vår tillväxtstrategi. Du bedriver ditt arbete genom en förmåga att se och förstå kundernas behov för att i ett nästa steg kunna följa upp på dem med affärsmässiga lösningar.

Våra kunder finns i hela landet och vi vill givetvis att du besöker dem, så att fylla din kalender med möten ute hos kund är en självklarhet för dig. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och kunniga kollegor att ta hjälp av för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas med din försäljning.

Är du vår nya kollega?

Du har några års erfarenhet av försäljning (helst B2B och systemförsäljning, gärna från Fastighetsbranschen men det är inget krav) och kan uppvisa goda resultat. Du bedriver ditt arbete mycket strukturerat och målmedvetet med ett starkt driv och stort engagemang för att lyfta din försäljning mot höga höjder. Du är affärsmässig med god kommunikativ förmåga och har en genuin vilja att hjälpa våra kunder att utveckla deras verksamheter. Är du dessutom social och har glimten i ögat så kommer du nog trivas utmärkt hos oss på Hogia Fastighetssystem. Körkort är ett krav.


Låter detta som ett nästa steg i din säljkarriär? Välkommen in med din ansökan!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-01-15
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan