Har du erfarenhet av redovisning och revision och vill hjälpa våra kunder?

Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB är ett bolag inom Hogia-gruppen och leverantör av programvaror och tjänster till byråer. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer.

Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande och flexibilitet. Vi har en produktportfölj med kunskapsintensiva produkter som hela tiden behöver anpassas efter gällande regler och praxis, och inte minst efter våra kunders behov.

Tjänsten

Vi söker nu en kundfokuserad supportmedarbetare som vill ge våra kunder den bästa servicen kopplat till våra IT-system Hogia Ekonomi, Hogia OpenBusiness, Hogia Point/MyPoint och Hogia Signit. Vi ser även att du kommer att stötta upp kring support av våra IT-system inom symfonisviten (Bokslut, Skatt, Audit, Analys och Transaktionsanalys). Som supportmedarbetare hjälper du dagligen våra kunder med olika typer av ärenden, via telefon, mail och webbuppkoppling. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Det kommer också finnas möjlighet för dig att med dina specialistkunskaper ta större ansvar och på sikt utvecklas i din roll och ta dig an fler uppgifter. Vi ser att du kommer att kunna kombinera din roll som supportmedarbetare med att stötta våra säljare när de behöver hjälp i specifika systemfrågor, testning av nya programversioner, konsultationer hos kund, vara behjälplig vid utbildningar, såväl som att hjälpa utvecklingsavdelningen med tester av nya programversioner. Våra programvaror är regelverksstyrda, så du kommer löpande att hålla dig uppdaterad inom ekonomiområdet och vidareutvecklas i din roll.

Är du den vi söker?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och kanske ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Eftersom vi hjälper våra kunder med frågor kopplade till IT-system är det viktigt att du tycker att det är roligt med teknik och att du känner dig nyfiken på att lära mer inom det. Vidare är du en serviceinriktad person som trivs i en social roll och tycker om att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Du har en pedagogisk ådra och kommunicerar väl både muntligt och skriftligt, är lyhörd för kundens kunskapsnivå och trivs med samarbete i en kunskapsförmedlande roll.  Hogia är en organisation i ständig utveckling och det dagliga arbetet är ofta händelsestyrt så om du har en god anpassningsförmåga, är lösningsorienterad med en positiv inställning så kommer du att trivas i vår prestigelösa miljö. 

Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Välkommen in med din ansökan redan idag! 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan