Account Manager till Invoice Management

Hogia Invoice Management AB

Hogia Invoice management AB, en del av Hogia-gruppen, fokuserar på att hjälpa företag att bli mer effektiva i deras ekonomiarbete genom digitala fakturaflöden. Hogias lösningar, Hogia Approval Manager och Hogia eInvoice effektiviserar både kund- och leverantörsfakturaflöden genom att ersätta det traditionella pappersflödet med ett elektroniskt fakturaflöde. Genom digital fakturahantering effektiviserar vi inte bara våra kunders arbete utan bidrar även till ökad hållbarhet och ett flexiblare arbetssätt. Nu behöver vi stärka upp vårt team med en till säljare som gillar mycket kundkontakt och att jobba i ett snabbt tempo! Är det du? Ansök redan idag! 

Om tjänsten

I rollen som Account Manager bearbetar du Hogias befintliga kunder med fokus på att hjälpa dem digitalisera sitt fakturaflöde. Du ansvarar för att sälja våra lösningar till Hogiakunder inom vissa specifika branscher. Det innebär att driva processer från mötesbokning, genomförande av möten och webbvisningar, förhandlingar och avslut. En utmaning är att kunna hantera en stor mängd förändringar som påverkar det faktiska försäljningsarbetet. 

Din vardag kommer bland annat att innehålla egen telefonbearbetning av utvalda kunder, kundbesök, webvisningar och att hålla i seminarier med presentationer och genomgångar.

Är du vår nya kollega?

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B. Har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning är det ett plus, men inte ett krav. Som person bör du ha ett driv att skapa kundrelationer och sälja våra lösningar. Du har inga problem med att hålla i föreläsningar och seminarier med presentationer och genomgångar inför större grupper. Du är duktig på att kommunicera och har även en förmåga att bygga relationer på distans, via telefon och web.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-04
Sista ansökningsdag 2022-06-04
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan