Lönekonsult till Hogias Stockholmskontor

Hogia HR Consulting AB

Är du serviceinriktad och gillar att ha mycket kundkontakt i en rådgivande roll? Sök tjänsten som konsult redan idag! 

Hogia HR Consulting, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för Hogias samlade konsultverksamhet. I mer än 30 år har vi hjälpt våra kunder att vidareutvecklas och effektiversera sin verksamhet inom HR- och löneområdet. Just nu är Hogia inne i en fantastiskt spännande expansiv fas där marknadens intresse för våra systemstöd och vår kompetens bara ökar. Vi utvecklar nya molnbaserade system som ytterligare skapar förutsättningar för tillväxt de kommande åren.  

Nu behöver vi stärka upp vårt team och söker därför en ny kollega som vill ansluta sig till vår konsultgrupp på Hogias kontor i Stockholm.

Om tjänsten  

Som konsult hos oss ansvar du för att hjälpa våra kunder att implementera våra löneadministrativa IT-lösningar. Uppdragen kan vara hos både nya och befintliga kunder som behöver hjälp att vidareutveckla sina processer inom lön med hjälp av våra systemlösningar. Kunderna finns i hela Sverige och verkar inom olika branscher vilket innebär ett varierande och lärorikt arbete där du får inblick i många olika verksamheter och branscher. Hos våra kunder arbetar du vanligen nära personer från HR- och löneavdelningen.

Internt kommer du ha mycket kontakt med konsultkollegor såväl som med kollegor inom andra Hogiabolag, exempelvis inom driftsättning och försäljning. Vi hjälps åt och lär av varandra i en prestigelös miljö. Många konsultuppdrag sker digitalt men resor kan förekomma. 

Är du vår nya kollega?  

Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att ha mycket kundkontakt. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi, kanske är du nyexaminerad eller har arbetat något år med lönerelaterade arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från Hogias system är det också meriterande. Då du oftast arbetar ensam med våra kunder vid konsultuppdrag är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt, men för att vi ska kunna hjälpa kunden på bästa sätt behöver vi också vara lagspelare och finnas till hands för att hjälpa varandra. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Ingen dag är den andra lik och hos våra kunder kommer du ha stor nytta av egenskaper som anpassningsförmåga och problemlösning. Arbetar du målmedvetet och strukturerat, är förtroendeingivande och duktig på att skapa goda relationer så kommer du att lyckas i konsultrollen.  

Hos oss får du en gedigen introduktion. Initialt fördjupar du dina kunskaper i ett eller ett par system. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med kontinuerlig kompetensutveckling och stor frihet att planera dina uppdrag. I takt med att du bygger kunskap och breddar dig så kommer du att kunna ta dig an mer komplexa uppdrag och fungera mer som en projektledare. Som senior konsult har du sedan goda möjligheter att vidareutvecklas inom Hogia-gruppen.  

Vi vill att du ska växa och utvecklas tillsammans med oss. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan! Kontakt sker via Malin Thedin 0303-72 56 44, tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor! 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-05
Sista ansökningsdag 2022-06-05
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan