Vi söker en konsult med personalansvar

Hogia Invoice Management AB

Hogia Invoice Management AB, en del av Hogia-gruppen, fokuserar på att hjälpa företag att bli mer effektiva i deras ekonomiarbete genom digitala fakturaflöden. Hogias lösningar, Hogia Approval Manager och Hogia eInvoice effektiviserar både kund- och leverantörsfakturaflöden genom att ersätta det traditionella pappersflödet med ett elektroniskt fakturaflöde. Genom digital fakturahantering effektiviserar vi inte bara våra kunders arbete utan bidrar även till ökad hållbarhet och ett flexiblare arbetssätt.

Vi letar nu efter en kollega som vill ansvara för verksamhetens konsultgrupp, som utbildar och konsultar våra kunder i deras ekonomiprocesser. I den här rollen är du Hogias ansikte utåt, driver på och utvecklar våra driftsättningsprocesser samt bidrar med din kompetens, nyheter och trender inom ekonomiområdet. 

Har du erfarenhet av konsultationer, ekonomiflöden och vill ha ett omväxlande arbete med personalansvar och engagerade kollegor?  - Då kan det här vara tjänsten för dig!


Om tjänsten

Som driftsättningsansvarig på Hogia Invoice Management är du spindeln i nätet mellan flera olika delar av Hogias verksamheter. Rollen innebär dels resultat- och personalansvar för konsulter men framförallt är det att agera och utveckla vår konsultverksamhet inom ekonomiområdet. Det kan också innebära en del egen konsultation både på plats hos kund och via webb av sålda lösningar, samt att hålla i föreläsningar och seminarier med presentationer och genomgångar inför större grupper. 

Det är en varierad roll och det är många frågeställningar på bordet, så man behöver kunna hantera flera saker samtidigt och detta genom bra framförhållning och struktur. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör.
Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare!

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du är en driven och målmedveten person med erfarenhet från att effektivisera ekonomiprocesser och konsultarbete. Du har högskoleutbildning, eller motsvarande inom ekonomi, och minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som till exempel ekonom, konsult eller projektledare inom ekonomi. Du är van vid att hantera flera saker samtidigt och har förmågan att snabbt byta fokus när situationen kräver det. Du kan på ett avslappnat och tydligt sätt kommunicera både externt och internt där du engagerar och får saker och ting att hända. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledarskap och trivs med att prata inför stora grupper. Stämmer detta in på dig så ska du söka denna spännande och omväxlande roll!

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Välkommen in med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-12
Sista ansökningsdag 2022-06-12
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan