Utvecklare till Hogias integrationsteam

Hogia Connect AB

Hogia Connect AB, en del av Hogia-gruppen, ansvarar för att ta fram affärsskapande integrationer, såväl kommersiellt som tekniskt, med fokus på att göra det enkelt och smidigt för våra kunder att koppla ihop sina system till ett sömlöst flöde. Genom vår samlade kompetens kring Hogias produkter, integrationsutveckling och gällande ramverk kan vi hjälpa till att bygga integrationslösningar anpassade för våra kunder såväl som för våra interna behov.

Om tjänsten

Du kommer arbeta med att ta fram nya standardintegrationer, koda kundunika lösningar samt ständigt förbättra "Developer Experience" mot Hogias produkter. Behovet av bra integrationer finns inom hela Hogia-koncernen vilket innebär att du över tid kan få en insyn i många olika produktdomäner. Vi stöttar produkt-teamen när nya APIer skall tas fram eller gamla förbättras, både för design och utveckling.

När vi bygger tjänster i vår molnmiljö använder vi huvudsakligen microservices, .Net, C#, MSSQL och webbramverket Aurelia. Vi arbetar med helautomatiserad CI/CD, DevOps, automattester och mycket mer. Vi arbetar agilt och du kommer att ha nära kontakt med produktägare, produktspecialister, UX och scrum master.

Inom Hogia Connect finns hög kompetens ur både ett kommersiellt och tekniskt integrationsperspektiv. För oss är samarbete och diskussioner i teamet det mest framgångsrika sättet att lösa problem och säkerställa att utvecklingen av våra produkter drivs på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med ett starkt intresse för ny teknik, strukturerad utveckling och kvalitetssäkring. Du har förmågan att växla mellan arkitektens överblick och programmerarens detaljer, att se helheten och knyta ihop de teknikval som görs.

Vi tror att du har arbetat några år som systemutvecklare och har erfarenhet av att få olika system att prata med varandra via ex. webbaserade APIer. Det är positivt om du även har arbetat med utveckling i cloudmiljö, mikrotjänst-arkitektur, domändriven utveckling och olika typer av integrationslösningar ex. REST, API-Management eller BizTalk. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder dig en spännande roll i en kreativ och familjär arbetsmiljö där vi hela tiden strävar emot att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Ett axplock av vad du får hos oss:

Kompetensutveckling & utbildning - Utöver externa utbildningar har du möjlighet att avsätta tid varje vecka för din och teamets kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare.

Flexibilitet - hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Välmående och hälsa - hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer.

Vi arbetar med löpande urval.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-05-17
Sista ansökningsdag 2022-06-17
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan