Systemutvecklare till Hogia Ferry Systems i Vasa

Hogia Ferry Systems AB, Development

Hogia Ferry Systems är en världsledande leverantör av boknings- och check-in system för rederibranschen. Vår produkt BOOKIT är hjärtat i vår verksamhet och används idag av 25 rederier runtom i världen.

Vi söker Systemutvecklare till vårt team.

Arbetet som systemutvecklare är omväxlande med en blandning av design, utveckling samt testning. Du blir en del av det team som arbetar med utveckling av vårt bokningssystem BOOKIT som består av backend, en uppsättning standardapplikationer för Windows, enstaka Android applikationer, webbar samt API:n.

Vi söker dig som är en initiativrik lagspelare, som gärna tar dig an utmaningar och som har en positiv grundinställning.

Vi arbetar huvudsakligen i C#.NET, så kompetenser inom det är särskilt intressant, men om du har erfarenhet av andra språk så är det inget hinder. Erfarenhet av administration av IT-system (Microsoft miljö), databasadministration (MS SQL), webbutveckling (Aurelia, TypeScript) eller testning är ett plus, men absolut inget krav.

Vi har fortlöpande rekrytering. Tveka inte, utan sök direkt genom att skicka en fritt formulerad ansökan (personligt brev) samt CV till oss via länken ”Sök jobbet” ovan.

För mera information, kontakta Christoffer Smeds (Development Manager), christoffer.smeds@hogia.fi eller +358 50 444 2882.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde
Löneform
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vasa
Län Pohjanmaa
Land Finland
Publicerat 2022-05-19
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan