Är du vår nästa stjärnsäljare av IT-lösningar för byggbranschen?

Hogia Byggsystem AB

Hogia Byggsystem, en del av Hogiagruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi, löne- och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. 

Om tjänsten 

Vi sätter alla stort värde i att få vara med att påverka verksamheten framåt. Vi är måna om att skapa en miljö där du får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar i en öppen miljö där man gärna får ge feedback och komma med idéer, för att vi som bolag och medarbetare skall kunna utvecklas på bästa sätt. Vi är övertygade om att man  presterar bäst när man har tydliga ansvarsområden.

I rollen som säljare på Hogia Byggsystem har du ett varierat arbete där du självständigt ansvarar för hela försäljningsprocessen vid nyförsäljning; från första kundkontakten via telefon till webbdemo, fysiska kundmöten, offertskrivning och avtalsförhandling. Samtidigt får du vara med att utarbeta och kontinuerligt utveckla hur vi bearbetar marknaden på bästa sätt tillsammans med våra partners.

Som säljare hos oss får du gedigen produktkunskap och du kommer att ha kompetenta kollegor med lång branscherfarenhet som gärna delar med sig av sina erfarenheter – vårt mål är att göra just dig till en stjärna! Just nu befinner vi oss på en förändringsresa och det finns goda möjligheter att på sikt utvecklas och ta mer ansvar inom bolaget! 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har arbetat i fem år med B2B-försäljning med gott resultat och nu är redo för att ta ett större ansvar. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande liksom tidigare erfarenhet av mjukvaruförsäljning. Vi ser gärna en eftergymnasial utbildning inom sälj- och/eller marknadsföring, men det är inte att krav, dina personliga egenskaper är viktigare. Vi söker dig som är resultatdriven och som älskar att göra affärer och träffa kunder. Genom att vi arbetar mycket med partners är det viktigt att du är relationsskapande och har god samarbetsförmåga.

I ditt dagliga arbete kommer du att få användning för din förmåga att skapa goda kundrelationer, samt ditt intresse för att hjälpa kunden att identifiera behov av administrativ effektivisering. Du är duktig på att kommunicera, uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, och har även en förmåga att bygga relationer på distans, via telefon och webb.

Kompetensutveckling & utbildning det finns goda möjligheter till kompetensutveckling på Hogia. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. 

Flexibelt hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter samt sjukvårdsförsäkring. 

Nyfiken på att veta mer? Kontakta malin.thedin@hogia.se, eller ännu bättre, skicka in din ansökan redan idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-07-17
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan