Utvecklare till digital signeringstjänst

Hogia Signit AB

Om tjänsten
Hogia Signit är den säkra signeringslösningen på marknaden. Du skapar juridiskt bindande digitala signaturer som uppfyller lagkraven för en Avancerad Elektronisk Underskrift. Dessutom går det snabbt och smidigt, lika effektivt som det är tryggt. Elektroniska signeringar är en samhällsviktig infrastruktur enligt regeringen, och Hogia Signit är en ledande leverantör på denna växande marknad. Vi bidrar till ökad samhällsnytta och minskad miljöpåverkan. 

Produkten är en SaaS-lösning som består av flera olika webbapplikationer. För att leverera en attraktiv produkt finns ett stort fokus på användarvänlighet och att skapa kundnytta. Tekniker vi arbetar med är främst .Net, C#, Typescript, Azure, micro services, SaaS, MS Sql Server och Aurelia.

Som en del i Signits utvecklingsteam finns det stora möjligheter att själv vara med och prägla produkten under utvecklingsarbetet. Här erbjuds arbete i ett agilt team som jobbar med korta releaser, stort system- och infrastrukturstöd samt moderna webbtekniker. 

Tillsammans med dina kollegor inom utveckling, UX och test tar du ansvar för att förfina funktionalitet och bygga lösningar med hög teknik- och produktkvalitet. Ni arbetar kundnära med tighta feedback-loopar vilket skapar god förståelse för hela cykeln av produktutveckling. 

Är du vår nya kollega? 
Du har kunskaper inom modern systemutveckling och har arbetat med utvecklingen av SaaS-tjänster i cloudmiljö, ex Azure. Vi ser att du har kunskaper i C#, Typescript/Javascript och Microsoftstacken. 
Eftersom du har arbetat i team har du lätt för att kommunicera och arbeta med andra; både att för att hjälpa och ta emot hjälp.

Du gillar att arbeta agilt som en del i ett utvecklingsteam där du får möjlighet att ta eget ansvar för teamets mål. Du är genuint intresserad av utveckling och håller dig uppdaterad med nya tekniker samtidigt som du är pragmatisk när det kommer till teknikval och programutveckling.

Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande med fokus på kvalitet och användarperspektiv. För att trivas i rollen bör du även vara förtroendeingivande, kommunikativ och tekniskt intresserad.

Ett axplock av vad du får hos oss: 

Kompetensutveckling & utbildning: du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. 

Flexibelt: hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående: hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-08-08
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan