Produktspecialist Digitalt processtöd

Hogia Fastighetssystem AB

Vill du utveckla din kompetens inom produktutveckling i en spännande roll där vi bygger digitala produkter som förenklar våra kunders vardag?

Om tjänsten
Som produktspecialist hos oss är du en del av ett team som arbetar med att utveckla digitalt processtöd. Det är molnbaserade stöd för redovisnings- och revisionsbyråer som nu utvecklas för att även passa andra kundgrupper. Vi står inför en spännande utmaning som kommer att kräva noggranna överväganden, produktutveckling samt kundförståelse. Du kommer att vara den som håller dig uppdaterad på lagförändringar, kundbehov, marknadsutveckling och mycket mer. Tillsammans med produktägare och UX, håller du workshops med våra användare, dokumenterar krav, skriver testbara acceptanskriterier samt arbetar nära våra utvecklare och testare för att kunna utveckla kundnytta. I teamet är du den som inspirerar och driver på arbetet.

Vi vill utveckla användarvänliga produkter med fokus på enkelhet, lönsamhet, automatisering och mobilitet. Vi vill ligga i framkant avseende våra produkters anpassning till ny teknik och nya arbetssätt - och du är en viktig del i detta! 

Är du vår nya kollega?
Vi tror att du som söker har: 

  • Erfarenhet från produktutveckling, agil systemutveckling samt användarcentrerad produktutveckling. 
  • Kompetens och förmåga att strukturera samt forma arbetssätt. 
  • God förmåga att sätta dig in i våra kunders vardag och de utmaningar de kan stå inför i sin vardag och hur en applikation kan hjälpa dem. 
  • Erfarenhet inom revision, redovisning eller fastighetsbranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen som produktspecialist är du kommunikativ, både vad gäller skrift och tal då förmågan att omvandla verksamhetskrav till IT-krav är central för att leverera kundnytta. Vidare trivs du i en roll med många kontaktytor, främst med andra Hogia-bolag och deras kunder.   
Som person trivs du bäst med att jobba i ett team och är strukturerad med en god initiativförmåga, samt tycker om att driva utvecklingsprojekt. 

Ett axplock av vad du får hos oss: 

Kompetensutveckling & utbildning du har möjlighet att avsätta tid varje vecka för din kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare. Som nyanställd så inleder du din anställning med några veckors introduktionsutbildning för att få en bra start. 

Flexibelt hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan. 

Välmående hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter. 

Under semesterperioden kommer vi att ha begränsade möjligheter att svara på frågor, men hör av dig om du är nyfiken så återkommer vi så snabbt vi kan.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-07-06
Sista ansökningsdag 2022-08-13

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan