Är du redovisningsekonom och vill hjälpa våra kunder?

Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är leverantör av programvaror och tjänster till byråer. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande och flexibilitet. Vi har en produktportfölj med kunskapsintensiva produkter som hela tiden behöver anpassas efter gällande regler och praxis, och inte minst efter våra kunders behov.

Om tjänsten

Vi söker nu en kundfokuserad supportmedarbetare som vill ge våra kunder den bästa servicen kopplat till våra Boksluts– och ekonomisystem. Som supportmedarbetare hjälper du dagligen våra kunder med olika typer av ärenden, via telefon, mail och webbuppkoppling. Det är sällan möjligt att ge raka svar direkt och du kan därför ofta behöva tillgång till kundens material för att felsöka och hitta avvikelser. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Det kommer också finnas möjlighet för dig att med dina specialistkunskaper stötta våra säljare när de behöver hjälp i specifika systemfrågor, såväl som att hjälpa utvecklingsavdelningen med tester av nya programversioner. Våra programvaror är regelverksstyrda, så du kommer löpande hålla dig uppdaterad inom området redovisning och revision och vidareutvecklas i din roll. Vill du på sikt axla ett större ansvar så finns det inom Hogia-gruppen goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du på sikt kan ta dig an rollen som supportansvarig. 

Är du vår nya kollega? 

Vi söker dig som arbetar som redovisningsekonom med högt fokus på service. Har du dessutom erfarenhet från redovisning – och/eller revisionsbyrå är det mycket meriterande. Vi ser också gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Eftersom vi hjälper våra kunder med frågor kopplade till IT-system är det viktigt att du tycker att det är roligt med teknik och att du känner dig nyfiken på att lära mer inom det. Vi tror att du är ansvarstagande och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll och växa in i en ledarroll där du får ta ansvar för supportteamet.  

Vägledning och hjälpsamhet genomsyrar vårt arbete och det är därför viktigt för oss med god samarbetsförmåga, både med kollegor och inte minst med våra kunder. Du har en pedagogisk ådra och kommunicerar väl i svenska i tal och skrift. Hogia är en organisation i ständig utveckling och det dagliga arbetet är ofta händelsestyrt så om du har en god anpassningsförmåga, är lösningsorienterad med en positiv inställning så kommer du att trivas i vår prestigelösa miljö.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan! Vi har semesterstängt mellan 18/7 tom. 15/8 och kommer att starta urvalsprocessen under vecka 33. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-07-11
Sista ansökningsdag 2022-08-31
Kontakt Malin Thedin, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan