Vi söker en IT-specialist

Hogia Public Transport Systems AB

Hogia är en väletablerad aktör inom kollektivtrafiken och har idag en unik position på marknaden som leverantör av prestandakritiska, komplexa realtidssystem. 1,5 miljarder resor med kollektivtrafiken i Norden görs varje år med reseinformation från Hogias informationssystem. Hogias kommunikations- och affärsplattform säkerställer en exakt, konsekvent och harmoniserad syn på verksamheten som täcker behoven före, under och efter varje resa. 

Tjänsten

Vi på Hogia Public Transport Systems erbjuder kunder drift av våra produkter och tjänster och det finns ett ökat behov gällande bland annat driftsäkerhet, löpande uppgraderingar, integrationsstöd och fördjupat arbete med olika driftslösningar. Vi söker därför ytterligare en kollega till vårt team!

I den här rollen kommer du att arbeta i våra olika driftsättningsprojekt och utföra implementationer hos kunder. Det kan vara uppsättning av servermiljöer, installation av programvaror eller sätta upp integrationer mellan Hogia, kunden och andra leverantörer. Vi har blicken framåt och levererar ständigt nya lösningar och förbättringar. För oss är kunden i fokus och vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda den bästa, och mest prisvärda, lösningen för just dem, vilket kan vara drift on-prem eller i en molnlösning så som Azure. 

Är du den vi söker?

Vi tror att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du har ett gediget tekniskt intresse och en stor nyfikenhet kring nya tekniker. Om du därtill har dokumenterad erfarenhet av felsökning och tekniskt analysarbete, gärna inom driftsättning av olika tekniska lösningar, så är det mycket meriterande. Då våra kunder verkar inom kollektivtrafiken så är det ett plus om du har erfarenhet ifrån det eller annat transportområde.

Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom Windows Operativ, SQL Server, Nätverk och driftsäkerhet. Kunskaper inom Azure och AWS är meriterande. Som driftsättare arbetar du ofta i våra kunders produktionsmiljöer, vilket innebär att du behöver vara noggrann, strukturerad och med service i fokus driver uppdrag i relation till kunder, medarbetare och andra grupper inom bolaget. För oss är en god teamkänsla avgörande och vi stöttar dagligen varandra i olika uppdrag. Då kontakt med kunder sker via mail, teamsmöten och/eller telefon krävs mycket god förmåga att kommunicera i så väl tal som skrift på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad samt lösningsorienterad och kan på egen hand driva uppdrag i relation till kunder och medarbetare mot uppsatta mål. Du är kommunikativ och trivs i en social roll med mycket kundkontakt. 

Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas. Kanske vill du på sikt ta ett större ansvar eller växa kunskapsmässigt inom Operativsystem, SQL Server eller som produktspecialist.  Vill du vara med på resan? Ansök redan idag! 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-08-10
Sista ansökningsdag 2022-09-25
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan