Sales Executive - säljare inom finansiell rapportering

Hogia Performance Management AB

Har du en utbildning inom ekonomi och motiveras av att träffa kunder? Vårt mål är att hjälpa företag att effektivisera arbetet med sin finansiella rapportering, vilket är ett område som vi ser växer i takt med att digitaliseringen ökar. Vill du arbeta rådgivande för att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för att arbeta på ett smartare sätt? Då är detta rätt tjänst för dig.

Om tjänsten

Som Sales Executive på Hogia Performance Management så kommer du att arbeta med försäljning av produkter som fokuserar på finansiell rapportering, programstöd för bokslut, årsredovisning, koncernredovisning och analysprogram.

Ditt huvudfokus kommer att vara nya kunder och du arbetar för att skapa möten och möjligheter genom utgående samtal och webinarier, för fortsatt tillväxt. Internt har du mycket kontakt med kollegor i Hogias övriga branschbolag. Genom ett brett nätverk, både internt samt externt med partners, ökar möjligheterna för tips och leads.

I dina möten kartlägger du kundernas behov och dialogen förs oftast med ekonomichefer eller VD. Kundbesök sker digitalt och vid behov på plats hos kund. På sikt ser vi gärna att du tar ansvar för och utvecklar samarbeten med partners samt även tar en aktiv roll i att driva och utveckla våra webinarier och marknadsaktiviteter.

Är du vår nya kollega? 

För att lyckas i rollen och inge förtroende hos våra kunder  är det viktigt med god förståelse för ekonomiprocessen. Kanske har du en akademisk ekonomibakgrund eller så har du sålt ekonomilösningar tidigare. Om du har försäljningserfarenhet så är det meriterande men det viktigaste är att du tycker det är roligt att träffa kunder och att du, med hjälp av din ekonomiska kompetens, vill jobba med försäljning. Du uppskattar kundmöten och är bekväm med att tala inför större grupper vid exempelvis seminarie/webinar med en tydlig ambition att skapa resultat. Du har en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift i svenska och engelska. Resor förekommer i samband med mässor och kundbesök men i dagsläget sker många möten digitalt. 

Vi erbjuder dig en roll där du får ta mycket eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas. 

Varmt välkommen in med din ansökan, eller kontakta oss om du har frågor! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-09-01
Sista ansökningsdag 2022-10-02
Kontakt Malin Bergström, Talent Acquisition Specialist, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan