Är du vår nya Tekniska Applikationsspecialist?

Hogia Infrastructure Services AB

Vill du ha intressanta tekniska utmaningar i en tjänst med mycket kundkontakt? Nu söker vi dig som vill bli del av vårt team med tekniska applikationsspecialister.

Hogia Infrastructure Services AB, en del av Hogia-gruppen, lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster, allt med drift av Hogias applikationer och Hogias molnplattform (Hogia Star) som kärnverksamhet. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning. Vi erbjuder driftslösningar för Hogia-gruppens kunder och ombesörjer alltifrån installation till uppdateringar och daglig back-up. De kunder som väljer att sköta driften av Hogias applikationer i egen driftmiljö behöver ibland ta hjälp av vår expertkompetens genom vårt team av tekniska applikationsspecialister.

 

Om tjänsten

I din roll som teknisk applikationsspecialist hos oss ingår du i ett team på fem personer. Vårt team är en central verksamhet som arbetar på uppdrag av Hogiagruppens bolag och deras kunder. Vi arbetar med både nya och befintliga Hogiakunder som är driftsatta externt och möter därför olika typer av IT-miljöer.  Vi bokar och utför bl.a. nyinstallationer, uppdateringar, utför konfigurationer, serverflyttar och felsökningar av Hogias applikationer. Vi ansvarar även för att ta fram och säkerställa dokumentation.

Du arbetar individuellt och tar ansvar för dina uppdrag. Till din hjälp har du ett fantastiskt team med god sammanhållning där vi delar med oss av kunskap, stöttar och hjälper varandra. De flesta uppdrag utförs via fjärruppkoppling mot kund men i enstaka fall kan besök hos kund förekomma. 

Hogia har ett brett utbud av applikationer och hybridlösningar och det finns goda möjligheter att utvecklas, både genom att arbeta mot mer komplexa lösningar men också för dig som på sikt vill ta ett personalansvar.


Är du den vi söker?

Du har eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt en god kunskap om Windowsmiljöer och SQL.

Då vi är måna om att ta hand om våra kunder på bästa sätt så ser vi att du som person är analytisk, lösningsorienterad och pedagogisk, samtidigt som du tycker om att hålla en hög servicenivå. Du tycker om att utvecklas inom ditt kompetensområde och trivs med att arbeta både individuellt och tillsammans med teamet. Arbetet omfattar många interna och externa kontakter så det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och kommunicerar väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

 

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll innan tillsättning.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-08-26
Sista ansökningsdag 2022-10-09
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan