Produktägare för framtidens tidrapporteringssystem

Hogia HR Systems AB

Brinner du liksom vi för att förenkla och effektivisera processer, minska manuell hantering och digitalisera flöden? Då kommer du att trivas hos oss. Nu erbjuder vi dig möjligheten att vara med och forma framtidens systemstöd för tidrapportering!

Hogia HR Systems AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, ansvarar för produktledning, utveckling och förvaltning av produktsortimentet inom HR-området. Vi står inför en generationsväxling där digitalisering, automatisering och integration är nyckelbegrepp. Nu söker vi dig som vill ta ansvar för vårt molnbaserade tidrapporteringsystem, OpenHR Tid. Vi har ett etablerat varumärke, en stark produkt och en stor kundbas inom området idag. Förutsättningarna är därmed bästa tänkbara. Är detta tjänsten för dig?

Om tjänsten

Som kommersiell produktägare för OpenHR Tid blir din viktigaste uppgift produkterbjudandet utifrån ett kommersiellt och strategiskt perspektiv med målsättningen att nå ut med produkten, bygga kundbas och prenumerationsintäkter i prioriterade målgrupper. Med fokus på det kommersiella bevakar du trender och förändringar på marknaden, identifierar nya affärsmöjligheter och behov genom att regelbundet träffa kunder och partners. Med fokus på kund och affären driver, planerar och förverkligar du OpenHR Tids roadmap. 

Du kommer i egenskap av produktägare ansvara för att stötta och skapa goda förutsättningar för produktutvecklingsteamet. Du kommer att bygga ett stort nätverk internt där du för aktiv dialog med såväl utvecklingschef och UX som med försäljningschefer samt applikationsspecialisterna som utbildar och driftsätter våra kunder. Genom produktiva dialoger för du produktutvecklingen framåt. 

Vi erbjuder dig en spännande roll och goda utvecklingsmöjligheter att på sikt ta ett större ansvar och forma både nya produkter och framtida team. 

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken, lyhörd och strategisk med förmåga att prioritera, förankra och konkretisera beslut. En prestigelös genomförare, kunnig inom HR eller IT-system. Troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande erfarenhet inom HR eller IT och gärna erfarenhet av kundnära/kommersiellt arbete. En god kommunikativ förmåga i tal och skrift är viktigt, liksom samarbetsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor internt och externt. Har du dessutom kunskap om produktutveckling, agil metodik och erfarenhet av att leda och att sätta tydliga prioriteringar för en verksamhet så är det meriterande.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat produktbolag med teknik i framkant. Förutom en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Vi står inför en spännande tid med stora satsningar framöver. Låter det intressant? Följ med på vår resa!

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-09-12
Sista ansökningsdag 2022-10-16
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan