Vill du ansvara för försäljningen mot våra befintliga kunder?

Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, som är en del av Hogia-gruppen, fokuserar på finansiell rapportering. Där säljer, driftsätter och supporterar vi systemstöd för Bokslut, Skatt, Koncernredovisning och controllerverktyg som Transaktionsanalys och Beslutsstöd. Vårt uppdrag är att hjälpa våra företagskunder att arbeta effektivare med sin finansiella rapportering, framförallt på årsbasis men även löpande under året. Nu behöver vi stärka upp vårt team med en försäljningsansvarig! Är det du? Tveka inte att skicka in din ansökan! 

Om tjänsten

I rollen som Försäljningsansvarig ansvarar du för att leda ett försäljningsteam som består av två säljare som jobbar med försäljning mot Hogias befintliga kunder. Det innebär att driva säljare genom försäljningsprocesser från mötesbokning, genomförande av möten och webbvisningar, förhandlingar och avslut. Utöver att leda två säljare har du ett eget försäljningsansvar. Du ansvarar också för att vi når våra mål gällande antalet affärsmöjligheter och inkommande leads. Vi arbetar även med föreläsningar i seminarie/webbinarie- form för våra kunder där även du förväntas vara delaktig. 

På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa och ta större ansvar inom bolaget och Hogia-gruppen! 

Är du vår nya kollega?

Vi söker en ambitiös säljare som är redo att ta nästa steg i karriären och driva på försäljningen inom vårt bolag! Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av B2B-försäljning samt att du har ansvarat för ett säljteam tidigare. Har du dessutom tidigare erfarenhet av programförsäljning är det ett plus. Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning i ekonomi, förslagsvis från universitet eller högskola, och är således bekväm med samt har en förståelse för ekonomiska termer och processer. 

Vi ser att du har ett starkt eget driv att lyckas och en vilja att skapa resultat med kundens bästa i fokus. Du är en social person som uppskattar kundmöten och trivs med att tala inför andra på exempelvis utbildningar eller seminarier/webbinarier. 

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Malin Bergström för mer information 0303- 72 56 44. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-13
Kontakt Malin Bergström, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan