Erfaren IT-Säkerhetsspecialist till Hogia

Hogia Infrastructure Services AB

Vill du vara en nyckelperson i vårt IT-säkerhetsarbete inom Hogias driftsorganisation? Trivs du i en roll som innebär att du får arbeta med säkerhetsfrågor både strategiskt och operativt? Då är du den vi letar efter!

Hogia Infrastructure Services AB, en del av Hogia-gruppen, lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster, allt med drift av Hogias applikationer och Hogias molnplattform (Hogia Star) som kärnverksamhet. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning. Vi erbjuder driftslösningar för Hogia-gruppens kunder och ombesörjer alltifrån installation till uppdateringar och daglig back-up. Vår IT-Säkerhetsspecialist säkerställer tillsammans med driftgruppen att vår IT-miljö håller högsta möjliga säkerhetsnivå.

Om rollen

Som IT Säkerhetsspecialist ansvarar du för att förvalta och vidareutveckla strategier och aktiviteter som rör IT- och Informationssäkerhet. Det är en viktig och spännande roll där du tillsammans med driftgruppen intensivt arbetar med IT-säkerhetsfrågor som är direkt kopplade till kvalitén på de värdeskapande tjänster vi levererar till våra kunder. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa vår kapacitet och förmåga att snabbt och effektivt agera på hot och i förlängningen kravställa och föreslå säkerhetsförbättringar.

Du leder och fördelar på ett prestigelöst sätt aktiviteter kopplade till ISO 27001 och är den som stödjer verksamheten i säkerhetsrelaterade frågor. I ditt uppdrag ingår också att till icke tekniska personer kunna presentera statistik och prognoser på ett lättillgängligt sätt samt bistå med kostnadsuppföljning och investeringsunderlag. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som IT-Säkerhetsspecialist i driftsmiljö och god kännedom inom Microsofts infrastruktur. Du har tidigare hanterat säkerhetsfrågor i Microsoft Azure eller motsvarande molntjänster samt erfarenhet av Datacenter. Vi tror att du är analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten samt kompetent när det gäller felsökning och larmhantering. Arbetet omfattar många interna och externa kontakter så det är av stor vikt att du har lätt för att samarbeta och kommunicerar väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll innan tillsättning.

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-10-31
Sista ansökningsdag 2022-12-11
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan