Brinner du för teknisk innovation? - Utvecklingsansvarig till Hogia Signit

Hogia Signit AB

Har du erfarenhet av utveckling av SaaS-tjänster i cloudmiljö och vill leda det tekniska utvecklingsarbetet av en framgångsrik och modern produkt?

Hogia Signit ligger i framkant inom området elektronisk signering. Nu söker vi dig som ska ta över stafettpinnen som utvecklingsansvarig.


Är det dig vi söker?

Har du arbetat flera år som systemutvecklare och är trygg i utvecklingen av SaaS-tjänster i cloudmiljö, ex Azure? Har du goda kunskaper i C#, Typescript/Javascript och Microsoftstacken?

Antingen har du kunskaper eller annars viljan att lära dig om informationssäkerhet i allmänhet och PKI i synnerhet. Om du har tidigare erfarenhet av att leda ett utvecklingsteam, eller känner att det är dags att ta klivet, så är det lysande. Har du dessutom fokus på kvalitet och användarperspektiv så är saken biff.

Ditt ansvarsområde

Marknaden för digitala signaturer växer i snabb takt. Hogias signeringslösning Hogia Signit är en av få tjänster som uppfyller kraven i svensk lagstiftning och finns både som fristående webbapplikation och som integrerad lösning i ett antal andra produkter.

Tillsammans med ditt team av utvecklare, UX och testare (fem personer) tar du ansvar för att förfina funktionalitet och bygga lösningar med hög teknik- och produktkvalitet. Du deltar själv i utvecklingen, kodar och genomför utredningar. Ni arbetar kundnära med tighta feedback-loopar vilket skapar god förståelse för hela cykeln av produktutveckling. Som ansvarig är du också teknisk representant både internt och gentemot kunder och partners, vilket innebär att du kan komma att hålla presentationer i mindre interna forum såväl som i externa sammanhang. Teamet har stort användarfokus och hög kompetens inom modern webbutveckling. 


Att jobba hos oss

Vi erbjuder dig en spännande roll i en kreativ och innovativ arbetsmiljö där vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. Gillar du att prata teknik över en kopp kaffe har du över 100 likasinnade kollegor som gärna pratar mer med dig. 

För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och har flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag eller kontakta Jenny Cedervall för mer information, 0303- 666 16. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-01-05
Sista ansökningsdag 2023-02-05
Kontakt Jenny Cedervall, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan