Har du erfarenhet av B2B och vill arbeta med IT-försäljning?

Hogia Invoice Management AB

Hogia Invoice management AB, en del av Hogia-gruppen, fokuserar på att hjälpa företag att bli mer effektiva i deras ekonomiarbete genom digitala fakturaflöden. Hogias kundanpassade lösningar hjälper företag att ersätta det traditionella fakturaflöde genom ny teknik som AI och bransch unika lösningar. Genom digital fakturahantering effektiviserar vi inte bara våra kunders arbete utan bidrar även till ökad hållbarhet och ett flexiblare arbetssätt. Nu behöver vi stärka upp vårt team med en till säljare som gillar mycket kundkontakt och att jobba i ett snabbt tempo! Är det du? Ansök redan idag! 

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att främst fokusera på och ansvara för försäljningen av våra ekonomilösningar OpenBusiness och Approvit mot nya kunder inom flera olika branscher. Du driver självständigt försäljningsprocessen från första samtal till avslut, och trivs med såväl utgående samtal som uppföljning och webbvisningar. Som säljare hos oss får du gedigen produktkunskap och du kommer att ha både kompetenta kollegor samt en säljcoach som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Din vardag kommer bland annat att innehålla egen telefonbearbetning, kundbesök, webvisningar samt att delta i seminarier med presentationer och genomgångar.

Är du vår nya kollega?

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B. Har du en eftergymnasial utbildning inom försäljning är det ett plus, men inte ett krav. Har du dessutom kunskaper inom ekonomi är det meriterande. 

Som person bör du ha ett driv att skapa kundrelationer och sälja våra lösningar. Du har inga problem med att hålla i föreläsningar och seminarier med presentationer och genomgångar inför större grupper. Du är duktig på att kommunicera och har även en förmåga att bygga relationer på distans, via telefon och web.

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Malin Bergström för mer information 0303- 72 56 44. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-12-13
Sista ansökningsdag 2023-01-27
Kontakt Malin Bergström, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan