Ledare med kommersiellt fokus inom redovisning och revision

Hogia Redovisning & Revision AB

Är du en uppskattad ledare med kommersiellt fokus som vill arbeta i ett sammanhang där IT och redovisning/revision möts? Vår nuvarande bolagschef antar nya utmaningar inom Hogiagruppen och vi söker därför hans efterträdare. Kanske är det just dig vi söker?

Hogia Redovisning & Revision AB är en etablerad programleverantör på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Vi ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk. Nu satsar vi stort på molnbaserade tjänster för revisionsbranschen.

Om tjänsten

Som bolagschef på Hogia Redovisning och Revision ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten. Med fokus på tillväxt skapar du bra förutsättningar för de olika funktionerna inom bolaget att samverka på bästa sätt för att tillsammans identifiera och driva affärsmöjligheter. Inom bolaget finns gedigen kunskap om redovisnings- och revisionsbranschen och dess krav på digitala hjälpmedel. Du driver målbildsarbetet samt utvecklar både de kortsiktiga och långsiktiga affärsstrategierna. Du fångar upp de behov som finns i verksamheten, initierar utvecklingsaktiviteter och arbetar löpande med förankring inom bolaget såväl som med exempelvis partners och branschorganisationer. Utöver att leda och vidareutveckla bolaget, har du även ett visst operativt ansvar för egen försäljning och ansvarar för ett fåtal strategiskt viktiga kunder samt stöttar säljchefen i förhandlingar och säljutveckling. 

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med 34 fantastiska medarbetare (sex direktrapporterande) inom försäljning, support, produktutveckling, driftsättning och konsulter. Som bolagschef får du möjlighet till en ansvarfull och kreativ roll där du med stöd av Hogias affärsmodell, värderingar och strategi utvecklar verksamheten i ditt bolag.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har ett säljorienterat fokus. Har du dessutom erfarenhet inom redovisnings- och revisionsbranschen så är det ett plus.

Du är en tydlig, trygg och strukturerad ledare som lyfter blicken och sätter tydliga mål för verksamheten. Med engagemang, driv och nyfikenhet tar du dig an och utvecklar medarbetare såväl som affärsmöjligheter. Du är en lyhörd och duktig kommunikatör som skapar goda relationer med både externa och interna kontakter. I ditt dagliga arbete är många olika intressenter involverade och den snabba förändringstakten ställer höga krav på dig som chef, varför vi ser att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö och driver frågor på ett involverande och delegerande sätt.

Låter det intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag, alternativt ta en kontakt med Jenny Cedervall.

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-12
Kontakt Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-66616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan