Systemutvecklare .Net

Hogia Infrastructure Products AB

Vill du arbeta i ett agilt team med moderna tekniker?

Hogias 40 års erfarenhet inom programvaruutveckling har gett oss en unik position i teknisk framkant, och nu storsatsar vi på nästa generations programvaror. Vi bygger ett helt molnbaserat ekosystem av produkter inom Lön/HR, Ekonomi och Transport. Hogia Infrastructure Products AB utvecklar och förvaltar molnplattformen som utgör infrastrukturgrunden i nästa generations lösningar från Hogia. Infrastrukturteamet försörjer mer än 100 utvecklare i Hogia-gruppen med ny teknik, delade komponenter och ett kunskapsdrivet arbetssätt.

Våra tjänster byggs huvudsakligen som microservices med tekniker/språk som C#, CosmosDB, MSSQL och webbramverken Aurelia och React. Vi arbetar med helautomatiserad CI/CD, DevOps och mycket mer. Huvudsakligen är vår miljö driftsatt i Microsoft Azure vilket ger oss ett stort utbud av tjänster och tekniker att använda. Våra tjänster omfattar förutom systemutveckling även arbete med automattester för att kunna leverera med god kvalité. Teamen arbetar agilt och du kommer att ha nära kontakt med produktägare, produktspecialister, UX och scrum master. Det finns ett tjugotal utvecklingsteam inom Hogiagruppen. Här finns mycket samlad kompetens och vi tror på att dela kunskap. Som team jobbar vi tillsammans, hjälper varandra och tar ett gemensamt ansvar för våra produkter.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Vi inleder din anställning med en gedigen onboardning som bl.a. innehåller en 4 veckors utbildning inom vår teknikstack och vår utvecklingsprocess. Utöver det som nämns ovan tycker vi att det är viktigt med:

  • Kompetensutveckling & utbildning - utöver externa utbildningar har du möjlighet att avsätta tid varje vecka för din och teamets kompetensutveckling. Vi har gemensamma utbildningar, innovationsdagar och bjuder gärna in externa föreläsare.
  • Flexibilitet - hos oss finns möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.
  • Välmående - hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter.

 

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig med bakgrund inom systemutveckling och som har stort fokus på att skriva högkvalitativ kod. Som person har du lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap till de andra i teamet och ser positivt på att lära dig nya tekniker. Du trivs med ett agilt arbetssätt där du får möjlighet att ta eget ansvar. Vårt koncernspråk är svenska men för rollen behöver du kommunicera både på svenska och engelska.

Ta chansen att bli en del av ett produktbolag med lång erfarenhet, som står inför en spännande tid med stora satsningar framöver. Låter det intressant? Vi vill komma i kontakt med just dig!

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-12-28
Sista ansökningsdag 2023-02-05
Kontakt Jenny Cedervall, 072-5776616

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan