Är du nyfiken på IT-system och intresserad av ekonomisupport?

Hogia Professional Systems AB

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Vi erbjuder dig nu möjlighet att bli en viktig del i ett av Hogias supportteam, där du som specialist inom ekonomiområdet finns tillhands för våra kunder!

Hogia Professional Systems AB, en del av Hogia-gruppen, erbjuder administrativa lösningar och tjänster inom HR, Lön och Ekonomi till medelstora och större företag i Sverige. I huvudsak ligger vårt fokus på konsult- & bemanningsbranschen, bank och finans, handelsbranschen, bevakning & säkerhet, advokatbyråer samt IT/telecom. Vi söker nu en medarbetare till vår kundsupport. Supporten är verksamhetens hjärta och har den dagliga kontakten med kunderna i nära samarbete med bolagets övriga funktioner. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör.

Om Tjänsten

Vi söker nu en kundfokuserad supportmedarbetare som vill ge våra kunder den bästa servicen kopplat till våra systemlösningar inom ekonomi. Som supportmedarbetare hjälper du dagligen våra kunder med olika typer av ärenden, via telefon, mail och webbuppkoppling. Att förstå deras vardag ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Utöver rena kundärenden via telefon och mail, så behöver våra kunder även hjälp med felsökningar av databaser, konsultationer, utbildningar och dessa görs ofta via direktuppkopplingar mot kund. På sikt ingår det även i tjänsten att testa nya programversioner och att stötta säljare vid säljvisningar.

Om dig

Vi tror att du som söker har en bakgrund inom ekonomi och ett hjärta som klappar lite extra för service och problemlösning. Ett tekniskt intresse är en förutsättning då många av våra frågor rör teknik och vi ser att du på sikt kommer att kunna stötta i tekniska frågeställningar i både sälj- och driftsättningsprocesser.

För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service har du lätt för att skapa förtroende, är pedagogisk samt uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift för kunder med olika kunskapsnivåer.

Låter detta som din nästa utmaning? Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan! Har du frågor eller funderingar? Kontakta Malin Bergström för mer information 0303- 72 56 44. 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-12-28
Sista ansökningsdag 2023-01-28
Kontakt Malin Bergström, 0303-725644

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan