Supportmedarbetare inom lön till byggsektorn

Hogia Byggsystem AB

Hogia Byggsystem AB, en del av Hogia-gruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi, lön och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. Supporten är hjärtat i vår verksamhet och ansvarar för den dagliga kontakten med våra kunder. Vi letar nu efter dig som både är serviceinriktad, nyfiken och lösningsorienterad till en roll med framtida utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av en ambitiös personalgrupp som dagligen stöttar och utvecklar våra kunder? Bli en del av oss på Hogia Byggsystem!

Om tjänsten

Som supportmedarbetare på Hogia Byggsystem AB kommer du att hjälpa våra kunder och besvara deras frågor kopplade till Hogias HR- och lönesystem som exempelvis: Bygglön, Bygglön Plus, PBM, Resa Personal och My Payslip. Frågorna kan ofta vara av komplex karaktär och det kräver att vi som jobbar här ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Supporten är verksamhetens hjärta och har den dagliga kontakten med kunderna i nära samarbete med bolagets övriga funktioner. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här. Vi hoppas att just du tycker att det låter spännande och vill bli en viktig del i vårt team.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet inom HR- och/eller löneområdet. Du har en teknisk nyfikenhet och trivs i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt. Eftersom våra kunder har komplexa systemlösningar är det viktigt att du är lösningsorienterad och alltid har kunden i fokus. Personen vi söker kommer dagligen att kommunicera med både kunder och kollegor via telefon och mail, det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. I vår kundservice arbetar vi tätt tillsammans, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta samt är positiv och prestigelös. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har ett eget driv, vi är en liten grupp och det är viktigt att du kan arbeta självständigt och trivs med att ta egna initiativ och beslut.

Att jobba hos oss 

Med moderna verktyg, vass kompetens och långsiktighet i allt vi gör, bygger vi smarta lösningar som gör skillnad för många användare. För oss är det viktigt med hållbarhet oavsett om det gäller våra produkter, lokaler eller dig som medarbetare. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och balans mellan jobb och fritid. Vi satsar på hälsa och erbjuder flertalet träningsaktiviteter, fina förmåner och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan, om du har behov av det.

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

 

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2022-12-28
Sista ansökningsdag 2023-01-28
Kontakt Lina Hedenberg, 072-4015389

Logga in och sök

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan